CCP Games onthult 2024 Roadmap voor EVE Online: Twee inhoudsuitbreidingen en de volgende map voor EVE Vanguard

CCP Games heeft vandaag een 12 maanden durende roadmap voor de ontwikkeling van de spacefaring MMO EVE Online bekendgemaakt. Piloten kunnen zich verheugen op twee astronomische EVE Online content uitbreidingen, waarvan de eerste de mogelijkheid zal ontsluiten om te profiteren van nieuwe bronnen in null security systemen, speler-eigen schip SKINs te ontwerpen, verbeterde Corporation Projects te ervaren en nog veel meer. CCP Games zal in 2024 ook een nieuwe kaart uitrollen voor EVE Vanguard, waarmee Founders’ Access-gebruikers onbekend terrein kunnen verkennen.

De eerste contentuitbreiding voor 2024 zal spelers in staat stellen om de soevereine ruimte aan te passen met behulp van nieuwe technologie, functies en mechanica. De uitbreiding introduceert ook het aanpassen van schepen via door spelers ontworpen SKIN’s, voortbouwend op het SKINR-systeem uit de EVE Online: Viridian uitbreiding. Piloten krijgen de mogelijkheid om hun SKIN-ontwerpen te delen en hun zelfgemaakte SKIN’s te verkopen voor PLEX. Daarnaast zullen Corporation Projects een centrale rol gaan spelen in het bedrijfsleven in New Eden, met meer gediversifieerde taken, aanpasbare doelen en diepere connecties met lopende evenementen en de economie. Corporaties zullen ook taken kunnen creëren voor niet-leden, wat een cruciale rekruteringsmogelijkheid biedt en spelers de kans geeft om hun zelfvertrouwen en inkomsten te vergroten.

De uitbreiding introduceert ook een nieuwe map voor EVE Vanguard, de geïntegreerde first-person shooter-module van EVE Online die momenteel in ontwikkeling is. De kaart stelt spelers in staat om onbekende planeetoppervlakken te verkennen en zich te verdiepen in industriegerelateerde gameplay, waarmee een symbiotische relatie wordt gelegd tussen ruimtevaart en grondactiviteiten die in de toekomst verstrekkende gevolgen zullen hebben voor New Eden.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password