Cats on Duty stort zich op pc en consoles

ESDigital Games en Prikol Team zijn verheugd te kunnen aankondigen dat hun perfecte RTS Cats on Duty naar de PC, PS4/PS5, Xbox Series X/S, Xbox One en Nintendo Switch komt!
Cats on Duty is een hilarische en actievolle ultieme mix van real-time strategie, tower defense en match-3 mechanics, waarin zwaarbewapende veteranen van knaagdier schermutselingen en garen kluwen de leiding nemen in het verdedigen van hun thuisland (en kattenbakken) tegen de krachten van het grote kwaad! Gebruik een groot aantal kattenrassen om de strijd aan te gaan met 50 soorten duivelse wezens. Sluit je aan bij het kattenleerveld en ontketen de kracht van de snorharen om die zombies terug te drijven naar de diepten van de onderwereld!

Tactische torenverdediging: Verdedig je territorium met een brutaal arsenaal aan wapens. Van krachtige geweren die de vijand op afstand kunnen raken tot doodsverachtende ninja’s met messen die scherper zijn dan een trimsalon-schaar, plaats je katachtige soldaten strategisch om de overwinning op het slagveld te verzekeren.

Ontketen de kattenmentaliteit: Bereid je voor op epische kattengevechten, speelse capriolen en schattig gemiauw terwijl je katachtige krijgers hun unieke persoonlijkheden laten zien en hun speciale vaardigheden ontketenen. Zet je schrap voor een mix van pit en strategie die je tijdens de gevechten zal vermaken.

Match-3 Mayhem: Het is niet zomaar tower defense; het is tower defense met een vleugje verslavende match-3 gameplay! Verbind edelstenen op het grondstofveld om geld te ontvangen en kattentorens te kopen. Verwissel en combineer katten op het slagveld om verbeterde torens te maken en verwoestende aanvallen uit te voeren. Geïnspireerd door Plants vs Zombies en Tower Swap, neemt Cats on Duty het beste van het genre en verbetert het met boeiende match-3-mechanica.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password