Catherine: Full Body-demo nu beschikbaar op PS4

Een gratis demo van Catherine: Full Body is nu beschikbaar voor PlayStation 4-gamers.

De remake van Catherine is al geruime tijd uit in Japan, maar komt op 3 september ook in het westen uit. De game is in het westen alleen beschikbaar op PlayStation 4, in Japan is er ook een Vita-versie gelanceerd.

Full Body is een remake van de PS3- en Xbox 360-game uit 2011. Het spel draait om Vincent, een kerel die met zijn vriendengroep regelmatig in de stamkroeg rondhangt, maar ondertussen in de problemen zit. Hij gaat vreemd terwijl zijn vriendin zwanger is. Daardoor krijgt hij nachtmerries, die zich uiten als puzzellevels waar spelers doorheen moeten zien te geraken. De remake van Catherine heeft onder andere nieuwe verhaallijnen en een nieuw personage. Ook zit er een online multiplayer in het spel.

Er is sinds begin dit jaar overigens ook een versie van Catherine voor de pc via Steam verkrijgbaar. Dit is niet de remake, maar deze versie heeft wel een ontgrendelde framerate en 4K-ondersteuning.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password