Cat-tastische kerstupdate voor Cats on Duty Proloog

Uitgever ESDigital Games en ontwikkelaar Prikol Team brengen de feestdagen door met een speciale kerstupdate voor de gratis speelbare Prologue van Cats on Duty op Steam en Epic Games Store.

Naast een feestelijke nieuwe UI zijn er extra updates voor de levenskwaliteit om de vacht te laten wapperen terwijl de geharde katachtigen hun thuisland verdedigen tegen de vervelende krachten van het kwaad. Houd je ogen open voor vijanden die zich vermommen onder feestelijke hoeden. Het is niet alleen om hun schurkenhoofden warm te houden!

De Steam Prologue bevat het hele eerste hoofdstuk van Cats on Duty verspreid over 10 boeiende levels, elk met een unieke uitdaging en bepaalde speleigenschappen. Er is zelfs een minigame en een eindbaasgevecht waar je je klauwen in kunt zetten om je voor te bereiden op wat je te wachten staat in de uiteindelijke game.

En dat is nog niet alles! Hier kun je de coöpstand uitproberen met je vrienden of familie. De ene speler richt zich op het veld met tegels in het spelscherm om het voedsel te winnen dat nodig is om je vechtkatten te rekruteren en te upgraden, terwijl de andere speler een onbreekbare verdedigingslinie opbouwt. De co-op modus kan eenvoudig worden geactiveerd of gedeactiveerd via het startmenu of tijdens het spelen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password