Cat Day Alert: P.I. Cuddles Nutterbutter likt alle dingen in naam van gerechtigheid in nieuwe Nine Noir Lives trailer

Heb jij zin in avontuur? Katachtige privédetective Cuddles Nutterbutter wel! Er is duidelijk gevaar op komst in Nine Noir Lives, en hij is bereid om elk voorwerp, bondgenoot of tegenstander te likken om de zaak op te lossen!

 

Vandaag, op Internationale Kattendag, heeft ontwikkelaar Silvernode Games een nieuwe trailer gemaakt voor de aankomende comedy-noir “point-and-lick” adventure game Nine Noir Lives. Dus neem een pootje op deze dag van katachtige festiviteiten, en leer meer over de kritieke gameplay mechanic dat is het likken van alle dingen.

 

Een schaal met snacks? Cuddles likt het. Een bewuste computer? Daar likt Cuddles ook aan. Een andere kat verkleed als melkpak? We willen niet in herhaling vallen, dus je zult de nieuwe Nine Noir Lives trailer moeten bekijken en het zelf zien
Het tweemans team van Silvernode Games is hard aan het werk om een point-and-click adventure game te maken die eer betoont aan het verleden en zich tegelijkertijd in zijn eigen unieke niche nestelt. Nine Noir Lives is niet alleen geïnspireerd door adventure game-klassiekers als Grim Fandango en Broken Sword, maar haalt ook inspiratie uit het werk van klassieke film noir, Shakespeare en Taika Waititi. Het tweepersoonsteam van Silvernode Games heeft hard gewerkt om een point-and-click adventure game te maken die een eerbetoon brengt aan het verleden en zich tegelijkertijd in zijn eigen unieke niche nestelt.

 

Nine Noir Lives is het nieuwe avonturenspel van Silvernode Games met de katachtige detective Cuddles Nutterbutter in de hoofdrol. Wanneer een moordzaak de families Montemeeuw en Catulet in de war schopt, is het aan Cuddles en zijn assistente Tabby Marshmallow om de zaak op te lossen. Onderweg komen spelers in aanraking met tientallen volledig ingesproken personages, prachtig handgetekende scènes en slinkse puzzels om de belangrijkste vraag van allemaal te beantwoorden: hoeveel dingen moeten er gelikt worden om een moord in deze stad op te lossen?

 

De belangrijkste kenmerken van Nine Noir Lives zijn onder andere:

  • Opgepakt op katachtige beschuldigingen: Een charmante comedy-noir verhaallijn die zich afspeelt in de unieke en intrigerende stad Meow Meow Furrington, geïnspireerd door elke kat ooit en met minder kattenpraatjes dan je zou verwachten.
  • Een point-and-lick avontuur: Ontdek een hele nieuwe dimensie aan alles in het spel door Cuddles’ tong te gebruiken. Eerst likken, dan vragen stellen. Vragen als “hoe had je verwacht dat het zou smaken, Cuddles?”
  • S’more Cats is gelijk aan S’more Fun: Beleef de stad vanuit twee heel verschillende perspectieven als je wisselt tussen Cuddles en zijn trouwe assistent, Tabby Marshmallow.
  • Perfecte stemacteerprestaties: Lach en leer over de wereld van Furth met meer dan honderdduizend woorden aan volledig ingesproken dialogen, uitgevoerd door een all-star cast met onder andere Lucas Gilbertson (Megaman X), Carol-Anne Day (A Hat in Time) en SungWon Cho (Borderlands 3, God of War Ragnarok).

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password