cast voor seizoen 2 van The Witcher is bekend

Het eerste seizoen van The Witcher is een gigantisch succes geworden. Niet alleen was er enorm veel hype voor de serie, maar ook The Witcher 3: Wild Hunt kreeg een behoorlijke impuls in de verkoopcijfers. Tijd dus om vooruit te blikken op het tweede seizoen.

De bekendste acteur die zal worden toegevoegd is misschien wel Kristofer Hivju, die je kunt kennen als Tormund Giantsbane in Game of Thrones. Hij kruipt in de rol van Nivellen, een personage die een vloek met zich meedraagt en een monster is geworden. Daarnaast zijn er drie nieuwe Witchers gecast.

Yasen Atour (Mutton, Robin Hood) zal in de huid kruipen van Coen, die in het eerste boek belangrijk was voor Ciri’s training. Ook zal de koningin van de elven van Dol Blathanna en een nieuwe heks een rol krijgen in het nieuwe seizoen. Er is nog geen releasedatum voor het tweede seizoen van The Witcher, maar er wordt gespeculeerd dat het voor na 2021 zal zijn. Er is nog maar net begonnen aan de opnames.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password