Cartoon Network brengt Cartoon Network Superstar Soccer Goal naar iOS en Android

Cartoon Network heeft de voetbalkoorts te pakken met de lancering van de nieuwe app Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!!, die kinderen toelaat om hun eigen Cartoon Network voetbalploeg samen te stellen en een gooi te doen naar de Championship Cup. Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!! kan vanaf vandaag gedownload worden in de App Store, via Google Play en Amazon.

Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!! is een snelle, entertainende voetbalapp met personages uit de populairste programma’s van de zender zoals Adventure Time, Regular Show en The Amazing World of Gumball. Kies uit Finn, Mordecai, Gumball en vele anderen, en gebruik de speciale krachten van de figuren om de tegenstander te verslaan. Spelers kunnen een kapitein aanduiden en in verschillende Cartoon Network voetbalstadions spelen. Bovendien kan Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!! ook gespeeld worden in single én multiplayer mode, waardoor je tegen vrienden of, zoals op het WK, tegen voetbalfans van over de hele wereld kunt spelen! Doel van het spel is simpel: scoor zoveel mogelijk doelpunten en baan je een weg naar de Championship Cup. Spelers kunnen de eer van hun club verdedigen via wekelijkse voetbalcompetities.

.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password