Captain Tsubasa: Rise of New Champions aangekondigd

Bandai Namco  kondigt diens nieuwe arcade voetbalgame aan gebaseerd op de Captain Tsubasa-franchise – Captain Tsubasa: Rise of New Champions. De game verschijnt in 2020 voor PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Westerse fans kunnen binnenkort eindelijk aan de slag met een Captain Tsubasa-videogame op PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. De game geeft een nieuwe kijk op het voetbalgenre en combineert actie met over de top shots die de licentie populair hebben gemaakt. Captain Tsubasa: Rise of New Champions kent anime-achtige graphics en toegankelijke gameplay, terwijl meerdere gamemodi voetbalfans zowel op als naast het veld zullen houden.

“De Captain Tsubasa-licentie als voetbalgame naar de westerse markt brengen is een droom die uitkomt.” aldus Hervé Hoerdt, Senior VP Marketing, Digital & Content bij Bandai Namco. “Captain Tsubasa: Rise of New Champions is niet alleen voor de fans van de manga, maar voor elke voetbalfan!”

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password