Capcom laat Resident Evil 4 Remake Gameplay zien

De Resident Evil 4-remake was te zien tijdens de Capcom Showcase, waardoor we een diepere blik kregen op Capcoms langverwachte project, kort nadat het was aangekondigd tijdens PlayStation State of Play.

De recente trailer werd opnieuw getoond, samen met wat beperkte gameplaybeelden. Regisseur Yasuhiro Anpo en producent Yoshiaki Hirabayashi leken ook wat meer details te delen. Anpo en Hirabayashi bevestigden opnieuw dat het spel een “re-imagining” is van het origineel uit 2005 en dat ze de identiteit van het originele spel willen behouden, maar het willen updaten met moderne accenten. Ze willen ervoor zorgen dat het “gevoel van angst en eenzaamheid” van het originele spel behouden blijft, terwijl er toch spannende gevechten in zitten.
Zoals verwacht behoudt het spel het derdepersoonsperspectief en Anpo en Hirabayashi zeiden dat iedereen die de recente Resident Evil 2- of 3-remakes heeft gespeeld, zich vertrouwd zal voelen met het spel. In de beperkte gameplay die werd getoond, zagen we Leon door dichtbegroeide bossen lopen en onder verschillende lianen wegduiken.

Resident Evil 4 is de derde volledige remake die de serie heeft gezien sinds 2019, met Resident Evil 2 en 3 die beide al de behandeling kregen. Resident Evil 4 verschijnt op 24 maart 2023 voor PS5, Xbox Series X|S en PC (via Steam).

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password