Capcom laat Monster Hunter Wilds los op de wereld tijdens The Game Awards 2023

Tijdens The Game Awards 2023, kondigde Capcom, wereldwijd toonaangevend ontwikkelaar en uitgever van videogames, Monster Hunter Wilds™ aan. Dit gloednieuwe deel in de bekroonde Monster Hunter™-serie is nu in ontwikkeling en wordt in 2025 uitgebracht voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc via Steam.
“We zijn verheugd om Monster Hunter Wilds vandaag aan te kondigen en het nieuwste deel in de Monster Hunter-serie te onthullen aan fans over de hele wereld,” zegt Monster Hunter-serie producer Ryozo Tsujimoto. “Ons team werkt vol passie aan de beste Monster Hunter-ervaring ooit en we staan te popelen om de game met iedereen te spelen wanneer deze in 2025 lanceert. Kijk tot die tijd uit naar de zomer van 2024, wanneer we meer informatie kunnen delen.”

De Monster Hunter-serie viert nu zijn 20e verjaardag. Sinds 2004 zijn er wereldwijd meer dan 95 miljoen exemplaren van de geliefde co-op actie-RPG’s verkocht. In de games jagen spelers op meer dan levensgrote vijanden in uitgestrekte natuurlijke omgevingen. Elk monster vormt een unieke uitdaging, dus spelers moeten zorgvuldig plannen, jachtgroepen vormen met vrienden en alles wat ze tot hun beschikking hebben gebruiken om deze spannende missies te overleven. Als beloning voor het overwinnen van hun prooi kunnen jagers de overblijfselen oogsten om uitrusting te maken en hun aanpasbare arsenaal te upgraden voor de komende uitdagingen.

Iedereen die uitkijkt naar de aankomende titel kan zijn reis vandaag nog beginnen door Monster Hunter: World™ met een flinke korting te kopen. De veelgeprezen game is nu te koop in de digitale winkels. Monster Hunter World: Iceborne™ en de Master Edition zijn momenteel ook verkrijgbaar met een flinke korting.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password