Call of the Wild: The Angler brengt morgen vissen in de open wereld naar consoles

Expansive Worlds heeft aangekondigd dat de open wereld visgame Call of the Wild: The Angler morgen, 30 augustus, uitkomt op consoleplatforms. De game heeft een unieke en toegankelijke open wereld, vol visplekken en prachtig natuurlijk terrein om te verkennen, en mikt op 60 FPS op PlayStation 5 en Xbox Series X en 30 FPS op PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series S. De game is bij de lancering ook beschikbaar op Xbox Game Pass en Game Pass voor pc.

Op PlayStation 5 en Xbox Series X kunnen spelers in de spelinstellingen kiezen tussen de modus Prestaties of Kwaliteit, waarbij ze de voorkeur kunnen geven aan een hogere framerate of grafische kwaliteit en resolutie. Er zijn ook verbeteringen aangebracht aan het geluid en de haptiek van de controller, zodat console-gamers zich echt kunnen onderdompelen.

De viservaring voor alle spelers is verder verbeterd met de recente Evolution Update, die een groot aantal verbeteringen en functies bevatte. Deze gratis nieuwe update, die 16 augustus werd uitgebracht voor pc-platforms, introduceerde een opnieuw ontworpen tutorial, de eerste fase van het vernieuwde progressiesysteem, verbeterde rumble en haptics, acht nieuwe vissoorten in het Golden Ridge Reserve en updates voor de levenskwaliteit.

Call of the Wild: The Angler lanceert op 30 augustus op Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Game Pass en Game Pass voor pc. De Launch Edition en Deluxe Edition zullen ook te koop zijn.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password