Call of Duty Warzone trapt 2024 af met Trials of Urzikstan

Het langverwachte Call of Duty: Warzone-toernooi “Trials of Urzikstan” vindt vandaag plaats, met 20 streamer-duo’s uit heel Europa die het tegen elkaar opnemen in 2v2-gevechten. De prijs? Een deel van de indrukwekkende geldpot van € 50.000 en natuurlijk ultieme street cred.

Tijdens Trials of Urzikstan doen een aantal van Europa’s meest ervaren Call of Duty: Warzone-spelers – waaronder Fifakill (UK), Emzy (UK), Stylerz (GER), MckyTV (GER), ChowH1 (FR), Moonryde (Italië), Izak (PL) en meer – mee aan het driedaagse live toernooi. Het uitzendschema vind je hieronder:

  • Day 1 – 22/01: 17u00 GMT – 20u50 CET
  • Day 2 – 23/01: 17u00 GMT – 21u50 CET
  • Day 3 – 24/01: 17u00 GMT – 22u30 CET

Naast de actie op het scherm bevat Trials of Urzikstan een uitzendteam van sterren, waaronder Jasmine “Veracity” Kanuga, casters Chris Tunn, Alan Brice en Nfinity, en Senior Dexerto Producer Enigma.

Spelers kunnen de actie volgen door af te stemmen op het officiële Call of Duty Twitch-kanaal, waar ze ook de kans krijgen om een beperkte hoeveelheid in-game codes in handen te krijgen.

Alle deelnemende spelers zullen hun gameplay ook streamen via hun kanalen op verschillende platforms, waaronder Twitch en YouTube, dus je kunt ze ook daar zien.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password