Call Of Duty: Warzone 2.0 & Modern Warfare II Seizoen 6 Impressie

Call of Duty: Warzone 2.0 & Modern Warfare II Seizoen 6 is eindelijk hier en brengt een einde aan het MW2-tijdperk met een knal. Dit seizoen staat volledig in het teken van Halloween en introduceert een reeks nieuwe skins, wapenblauwdrukken en operator upgrades.

Nieuwe Maps

Seizoen 6 komt met vier nieuwe maps die zijn toegevoegd aan Call of Duty: Warzone 2.0 en Modern Warfare II. Deze maps zijn ontworpen om spelers een frisse en spannende speelervaring te bieden. Twee van deze maps zijn specifiek bedoeld voor het Gunfight-speltype, terwijl de andere twee geschikt zijn voor 6v6 Core-spelmodi.

Een van de nieuwe Gunfight-maps is genaamd “Fight”. Deze map biedt een multi-level indoor arena en een betonnen binnenplaats, waardoor spelers verschillende strategische mogelijkheden hebben. Het is een non-lineaire map met veel schuilplaatsen en kronkelende steegjes, wat zorgt voor intense 2v2-gevechten. Gebruik schiethutten drie en vier om boven je vijanden te komen en gebruik één en twee om van dichtbij op de grond te vechten. Er is wat ruimte voor middenafstandsgevechten aan de buitenkant, maar op deze kleine kaart is de tijd die je nodig hebt om een gevecht aan te gaan minimaal, dus wees er snel bij.

De andere Gunfight-map is “King”, een herwerkte versie van een populaire map die zijn debuut maakte in Call of Duty: Modern Warfare (2019). Deze map heeft een post-apocalyptisch thema en is gevuld met mos en wijnranken. Het biedt een vergelijkbare spelervaring als het origineel, maar met een nieuwe visuele stijl. Sla je slag op het centrale dek, werp een trechter in een van de containers aan de zijkant of probeer vroegtijdig uit te schakelen door van achter de muren van de schietschijf te schieten. In deze symmetrische klassieker komt het aan op snelheid en tactiek.

Voor de 6v6 Core-spelmodi zijn er twee nieuwe maps toegevoegd: “Koro Village” en “La Casa”. Koro Village is een herwerkte versie van een klassieke map uit Call of Duty 2 en biedt spelers een medium-sized map met veel daken en gebouwen.

Trek erop uit door de sneeuw en vecht op straat of ga van gebouw naar gebouw om de tegenstand op te ruimen. Let op de gele ladders die toegang bieden tot de daken, waar geïmproviseerde hellingen gebouwen met elkaar verbinden, zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Gebruik het uitkijkpunt om vijanden beneden aan te vallen en bescherm je tegen indringers die de bovenste verdieping voor zichzelf willen opeisen.

La Casa is een kleine map met een binnenplaats en twee gebouwen aan weerszijden van een vijver. Beide maps zijn geschikt voor objective-modi zoals Search & Destroy en Cyber Attack. Stort je in het centrum van het paradijs in Las Almas, Mexico. Ver weg van nieuwsgierige ogen en omringd door hoge muren, heeft dit luxueuze landgoed een indeling met twee vleugels met woonvertrekken in het oosten en een enorme eetkamer en kantoren in het westen.

Een brug die de twee vleugels verbindt, kijkt uit over de rotonde in het noorden en de vijver in het zuiden, naast een object voor verlichting tegen de zon. Verwacht kruisvuur tussen de afzonderlijke vleugels van het landgoed en als de actie echt heet wordt, duik je in het zwembad en overval je de volgende vijand die voorbij komt.

Nieuwe Wapens

Seizoen 6 introduceert ook nieuwe wapens in Call of Duty: Warzone 2.0 en Modern Warfare II. Een van de nieuwe wapens is de TR-76 Geist, een bullpup aanvalsgeweer dat gebruik maakt van .762 munitie. Dit geweer heeft weinig terugslag en biedt spelers een krachtige en nauwkeurige schietervaring. Het is een veelzijdig wapen dat geschikt is voor verschillende speelstijlen. Blink uit op grotere afstanden met een middellangescope of rust een red dot en laser uit voor close quarters.

Het andere nieuwe wapen is de ISO 9mm, een supersnelle en dodelijke SMG (Submachine Gun). Deze SMG is perfect voor close-range gevechten en biedt spelers een hoge mobiliteit en precisie. Het is een geweldige keuze als secundair wapen of als ondersteuning bij het snipen. Dit wapen geeft de voorkeur aan snelheid boven dodelijkheid op lange afstand, dus doe wat nodig is om snel dicht bij en op doel te komen. Gebruik een trommel met 50 kogels voor langdurige vuurkracht en combineer het met een laser en een handgreep die de nauwkeurigheid bij heupvuur verbeteren. Als je de voorkeur geeft aan snelle precisie, verhoog dan de snelheid van het richtvizier en rust een richtvizier uit. Met een wapen dat zo goed overweg kan, heb je opties… zolang je het maar dichtbij houdt. Spelers die op zoek zijn naar een SMG waarmee ze snel vijanden kunnen neerschieten, moeten niet verder kijken dan de ISO 9mm.

Tot slot biedt season 6 een nieuw melee wapen. Hak je vijanden neer met elke zwaai van deze gebogen en dodelijke messen. Scheer je vijanden af met de tweehandige Kamas. Deze sikkelvormige bladen snijden door vijanden heen met hun venijnig scherpe gebogen lemmeten, waardoor ze het perfecte instrument zijn voor chaos op korte afstand. Rust ze uit en pluk de vruchten van hun dodelijke precisie.

Nieuwe Operators

Twee nieuwe operators, Al Simmons en Spawn, maken hun opwachting in Warzone en Modern Warfare II. Beide personages hebben een rol gespeeld in de hoofdverhaallijn van de game en zijn nu beschikbaar als speelbare personages. Het vrijspelen van deze operators geeft je toegang tot alternatieve skins die je kunt gebruiken in de strijd.

Spelers die het Season 06 Battle Pass-systeem kopen, ontgrendelen onmiddellijk de Al Simmons Operator, de identiteit van Spawn in de Mortal World. Simmons, geboren in Detroit, Michigan, groeide op tot een bekwame huurmoordenaar en militaire inlichtingenofficier die werd verraden door zijn voormalige collega’s en vermoord tijdens een missie. Hij werd naar de hel gestuurd voor zijn werk als huurmoordenaar en sloot een deal met de duivel om terug te keren naar de aarde als niemand minder dan Spawn.

Ontvang een meer tactische variant van Spawn aan het begin van je Battle Pass-progressie. Laat de hel los met de machtigste Spawn Operator Skin van allemaal nadat je alle 20 Sectors van het Battle Pass-systeem hebt voltooid en Tier 100 hebt bereikt.

Unlocks en Cosmetics

Een van de redenen om de Battle Pass aan te schaffen zijn natuurlijk de exclusieve beloningen en cosmetische items die spelers kunnen verdienen. De Battle Pass van seizoen 6 biedt een schat aan beloningen. Deze omvatten skins, wapen blauwdrukken en operator upgrades die dit seizoen definiëren. Enkele van de meest in het oog springende beloningen zijn de skins van de personages uit de Image Comics, zoals Todd McFarlane’s Spawn en zijn beruchte vijanden. Hoewel deze personages misschien een vreemde keuze lijken na Ghostface, Frank The Rabbit en Billy (SAW), is er een aangename synergie met de aankomende in-game evenementen die ze uiteindelijk een aantrekkelijke keuze maken.

Een opvallende beloning is de skin van Nikto Spawn, een personage uit de populaire Comics-serie Spawn. Deze skin is gedetailleerd ontworpen en biedt spelers de mogelijkheid om als dit iconische personage te spelen. Operator Nikto geeft de voorkeur aan een tactische look en een indrukwekkend masker en tilt het naar een hoger niveau met deze Spawn-hommage.

Andere skins, zoals Soul Crusher en Violator, bieden spelers de kans om hun operator aan te passen en unieke uiterlijke kenmerken toe te voegen. Een andere opvallende skin is Gaia. Er wordt gezegd dat Gaia een aardse vorm van Moeder Natuur is. Het is een oude godin met veel macht, die haar rijk wil vernietigen. Gaia maakt deel uit van de Battle Pass, maar is niet verbonden aan Spawn of de andere varianten in de Battle Pass.

Voor spelers die bereid zijn om wat extra te betalen, is er de BlackCell. De BlackCell is een upgrade van de Battle Pass die je toegang geeft tot nog meer exclusieve content. Deze content omvat variant Operator skins, Weapon Blueprints en gemakkelijkere toegang tot de niet-lineaire Battle Pass tiers. Je krijgt ook een nieuwe mecha-hond en de nieuwe Operator V4L3RIA, samen met enkele COD Points.

Is de Battle Pass het waard?

Nu je op de hoogte bent van de inhoud en beloningen van de Battle Pass, is de vraag: is het de moeite waard om je geld aan te besteden? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, waaronder je speelstijl, interesse in de cosmetische items en het verlangen om nieuwe content te ontgrendelen.

Als je een fan bent van de Call of Duty-franchise en regelmatig speelt, kan de Battle Pass een goede investering zijn. Het biedt een gestructureerd voortgangssysteem en exclusieve beloningen die je spelervaring kunnen verbeteren. Bovendien ondersteun je met je aankoop de ontwikkelaars van het spel en help je bij het voortzetten van de ondersteuning en updates voor Warzone 2.0 en Modern Warfare II.

Echter, als je niet zo’n fanatieke speler bent of niet zo geïnteresseerd bent in cosmetische items, kan het zijn dat de Battle Pass niet de moeite waard is voor jou. Het is belangrijk om je eigen speelvoorkeuren en budget in overweging te nemen voordat je een aankoopbeslissing neemt.

Conclusie

Seizoen 6 van Call of Duty: Warzone 2.0 en Modern Warfare II is een indrukwekkende update die veel te bieden heeft. Of je nu een fan bent van de nieuwe operators, de nieuwe wapens wilt uitproberen of gewoon wilt genieten van de nieuwe kaarten, er is voor ieder wat wils. Het zesde seizoen is het beste tot nu toe en een passend einde van het MW2-tijdperk. We kijken uit naar wat de toekomst zal brengen met de release van Modern Warfare III.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password