Call Of Duty: Warzone 2.0 & Modern Warfare II Seizoen 4 Impressie

De langverwachte update van seizoen 4 voor Warzone 2.0 en Modern Warfare II is eindelijk gearriveerd en heeft weer enkele veranderingen met zich meegebracht. Van nieuwe maps tot wapens en game modes, deze update biedt spelers veel om naar uit te kijken.

Een van de leukste aspecten van een nieuw seizoen 4 is de introductie van nieuwe maps. Een van deze maps is het langverwachte Vondel, een medium-sized stedelijke map met een mix van straten, kanalen en grote structuren zoals het stadhuis, een voetbalstadion en zelfs een verlaten dierentuin. Vondel biedt een gevarieerd terrein waar spelers kunnen experimenteren met nieuwe amfibische voertuigen en de overgang van land naar water kunnen verkennen. De unieke topografie en toegangspunten van Vondel zijn echter geconcentreerd rond het ingewikkelde grachtensysteem. Naast verschillende soorten wegen en bruggen kunnen operators duiken (of zelfs rijden) in het water rond de eilanden en straten van Vondel, of waterscooters en een nieuw amfibievoertuig gebruiken om zich door dit krappe stadslandschap te verplaatsen.

Naast Vondel zijn er ook andere maps toegevoegd, waaronder de heruitgave van de iconische Showdown map uit het originele Modern Warfare. Spelers kunnen zich verheugen op nieuwe locaties zoals Kunstenaar District, Mercado, Penthouse, Mawizeh Marshlands, Ahkdar Village en Vondel Waterfront. Deze nieuwe maps zorgen voor een frisse gameplay-ervaring en bieden spelers nieuwe omgevingen om te verkennen en te beheersen.

Kunstenaar District

Het Kunstenaarsdistrict ligt ten westen van het museum in Vondel en bestaat uit een rij herenhuizen, boetiekjes, een centraal plein en een bezwembaar kanaal langs de westflank. Bekijk de straatkunst op de hele kaart terwijl je de strijd aangaat langs het klassieke ontwerp met drie rijstroken. Gebruik de trucks en andere voertuigen van Shadow Company om dekking te zoeken op de hoofdwegen en race over de verspreide locaties in het binnenland van de map om snel van de ene baan naar de andere te gaan.

Mawizeh Marshlands

Mawizeh Marshlands komt uit de regio van de Al Mazrah-kaart met het beruchte River Diamond Luxury Resort… of wat er nog van over is. Voel je op je gemak in dit gebied met je laarzen op de grond en in gevechten met voertuigen, en je zult meer dan voorbereid zijn om de tegenstanders uit te schakelen in elke speltype dat zich in dit gebied afspeelt, van het ondiepe, troebele water van het ondergelopen zwembad tot het luxe resort in aanbouw.

Penthouse

Het Penthouse, gelegen in het hart van Chicago, beschikt over een zwembad, een vuurplaats en een strak, modern interieur. Staar alleen niet te lang naar de skyline van Chicago, anders krijg je een Finishing Move.

Ahkdar Village

Net als Mawizeh Marshlands is deze Battle Map een subsectie van Al Mazrah – meer specifiek is deze kaart de voetafdruk van het versterkte Ahkdar Village. De actie vindt grotendeels plaats in het dorp (waar ook Showdown is gevestigd) en de meest opvallende grenzen zijn de spoorlijn in het zuiden en de getrapte boerderijen en de voet van de berg in het noorden. Gevechten met voertuigen komen vaak voor binnen de stadsmuren, hoewel infanterie de kantelen, daken en steegjes kan nemen om ze tegen te gaan. Beide kaarten zijn geweldige manieren om deze specifieke secties te leren kennen voor Warzone Battle Royale-wedstrijden – van parkourpaden en geheimen tot zichtlijnen en voertuigroutes – dus overweeg om mee te doen aan een Ground War of Invasion om waardevolle informatie op te doen.

Mercado 

De Mercado is een gedeelte van Las Almas dat is gereserveerd voor Gunfight- en Face Off-gevechten. De gevechten in deze grote, overdekte structuur zullen op meerdere niveaus hectisch zijn, dus zorg dat je dicht bij je duo of trio blijft, erin gaat en eruit gaat.

Vondel Waterfront 

Hoewel er meer informatie onderweg is voor toekomstige operaties in dit seizoen, kun je verwachten dat de multiplayergevechten worden uitgebreid naar een tweede locatie in Vondel – de drijvende huizen van Vondel Waterfront – als onderdeel van de update halverwege het seizoen.

Wapens en Uitrusting

Seizoen 4 brengt ook een aantal nieuwe wapens en uitrusting met zich mee, waaronder de Tempus Razorback AR, de ISO 45 SMG en de Tonfa melee weapon. Deze nieuwe wapens kunnen worden verkregen via de Battle Pass. Of je nu de voorkeur geeft aan langeafstandsschoten met de Tempus Razorback of aan een snelle en dodelijke close-quarters aanval met de ISO 45, seizoen 4 biedt voor elk wat wils.

Daarnaast worden er ook nieuwe Operator-personages geïntroduceerd in seizoen 4. Deze Operators voegen niet alleen visuele variatie toe aan het spel, maar brengen ook unieke vaardigheden en speelstijlen met zich mee. Spelers kunnen zich verheugen op de terugkeer van bekende personages zoals Nikto, Io, Ana Vega, Izanami en Butch.

Naast nieuwe maps en wapens brengt seizoen 4 ook nieuwe game modes en updates naar Warzone 2.0 en Modern Warfare II. Een van de opvallende toevoegingen is de Lockdown Limited Time Mode, waarin meerdere teams strijden om controle over zones op de Vondel map. Deze mode biedt spelers de mogelijkheid om met aangepaste loadouts te spelen en te experimenteren met verschillende speelstijlen.

Daarnaast zijn er ook updates voor bestaande game modes, zoals DMZ en Resurgence. DMZ krijgt een update met nieuwe operators en verbeterde balans, terwijl Resurgence wordt verrijkt met dynamische hersteltimers en het Vengeance Icon systeem. Deze updates zorgen voor een verfrissende en verbeterde gameplay-ervaring voor zowel nieuwe als ervaren spelers.

Je krijgt vanaf nu ook de toegang tot een nieuw voertuig, de “The Tactical Amphibious Vehicle”. Door zijn amfibische aard is de TAV misschien niet het snelste voertuig op het land of op zee, maar wel een alleskunner om door de straten en grachten van Vondel te cruisen. Rijd met de TAV van de weg af het water op, of kom uit het water op een afrit, en je ziet de waarde van de TAV in het voertuigen assortiment.

Lockdown

Lockdown is een gloednieuw speltype in Call of Duty: Warzone – geïnspireerd op het speltype Hardpoint in de multiplayer – is Lockdown, waarin meerdere Quads zones op de kaart moeten veroveren en vasthouden in plaats van als laatste team overeind te blijven. Lockdown is perfect voor degenen die van objectieve speltypen houden en veel tijd doorbrengen in zowel de multiplayer- als de Battle Royale-mode en maakt aangepaste loadouts mogelijk aan het begin van de wedstrijd. Verwacht dat Lockdown ongeveer twee keer zo lang duurt als een traditionele Hardpoint-wedstrijd. Je kunt theoretisch vier wedstrijden achter elkaar spelen binnen een uur. Lockdown is een speltype dat spelers in beperkte tijd kunnen uitproberen tijdens de lancering van Season 04, omdat het deel uitmaakt van de rotatie van de lanceerplaylists voor Warzone.

Resurgence modes krijgen een nieuwe Dynamic Timer functie. Als onderdeel van een algemeen plan met ambities voor alle online modi, introduceren de ontwikkelaars van Call of Duty een nieuwe functie: Dynamic Resurgence Timers. Hiermee worden de timers van een squad automatisch aangepast als een of meerdere squadleden de verbinding verbreken. Als deze squadleden zich weer bij het team voegen, worden de heropstandingstimers teruggezet naar hun “normale” countdowns. Over het algemeen zijn dynamische heropstandingstimers echter een egalisator voor groepen die plotseling een Operator tekort komen.

Battle Pass

Seizoen 4 introduceert ook een nieuwe Battle Pass, gevuld met exclusieve beloningen en content voor spelers om te ontgrendelen. Door XP te verdienen en uitdagingen te voltooien, kunnen spelers Battle Pass-tiers omhoog gaan en toegang krijgen tot nieuwe wapens, skins, emotes en nog veel meer. De Battle Pass biedt een progressiesysteem dat spelers beloont voor hun inzet en toewijding aan het spel.

Al Mazrah Map Veranderingen

Naast de introductie van nieuwe maps, zijn er ook belangrijke veranderingen doorgevoerd in de bestaande Al Mazrah map. De impact van de zandstorm die Operators in het verleden teisterde, is nog steeds zichtbaar in seizoen 4 van Warzone 2.0. Een opvallende verandering is de toevoeging van zandbanken en opgestapelde duinen in Al Mazrah City. Spelers kunnen nu boven op de duinen klimmen, waardoor ze strategisch voordeel krijgen door het kunnen observeren van naderende vijanden en het verkennen van nabijgelegen gebouwen.

Daarnaast is ook de vegetatie in Al Mazrah visueel verbeterd en levendiger gemaakt. Hoewel de specifieke details van deze verandering niet zijn verstrekt, zorgt de toegevoegde levendigheid voor een aantrekkelijkere en meeslepende spelervaring.

Ten slotte zijn er ook aanpassingen gemaakt aan de spawnlocaties van Buy Stations in Al Mazrah. Deze aanpassingen zijn gebaseerd op feedback van spelers en zorgen voor consistente en geschikte Buy Station-locaties over de hele map. Hierdoor wordt de gameplay-ervaring verbeterd en worden potentiële frustraties van spelers verminderd.

Seizoen 4 van Warzone 2.0 en Modern Warfare II brengt een scala aan veranderingen en verbeteringen met zich mee. Van nieuwe maps en wapens tot game mode updates en Battle Pass-beloningen, spelers hebben genoeg om naar uit te kijken. Of je nu een ervaren speler bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen of een nieuwkomer die de wereld van Warzone en Modern Warfare wil verkennen, seizoen 4 biedt voor elk wat wils.

Met de introductie van de Vondel map, de toevoeging van nieuwe wapens en operators, en de verbeteringen aan de Al Mazrah map, is seizoen 4 een mooie evolutie van Warzone 2.0 en Modern Warfare II. Dus trek je uitrusting aan, bereid je voor op gevechten en stort je in de actie van seizoen 4 van Modern Warfare II en Warzone 2.0!.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password