Call of Duty viert 20e verjaardag

De Call of Duty-franchise, mogelijk gemaakt door ontwikkelaars van wereldklasse en een ongelofelijke community, is 20 geworden op 29 oktober 2023. Deze samenvatting geeft een overzicht van de ongekende, ongelooflijke en ongeëvenaarde videogame-ervaringen in twee opmerkelijke decennia.

Call of Duty werd voor het eerst gelanceerd in 2003 en heeft een lange en interessante geschiedenis. Tegenwoordig is het een wereldwijde ervaring die synoniem staat voor het first-person actiegenre.

29 oktober is een belangrijke mijlpaal voor deze legendarische franchise, want dan vierden ze samen met Activisions studiopartners en ontwikkelteams de 20e verjaardag van Call of Duty.

Deze mijlpaal is alleen mogelijk dankzij al deze teams en alle ontwikkelaars van vroeger en nu – en dankzij de ongelofelijke Call of Duty-community.

Of je Call of Duty nu al sinds 29 oktober 2003 speelt of pas sinds kort, de ontwikkelaars willen je bedanken dat je deel uitmaakt van de 20-jarige geschiedenis van Call of Duty, die zal worden voortgezet met de lancering van Modern Warfare III op 10 november, de eerste keer in achtereenvolgende jaren dat de franchise een direct vervolg uitbrengt.

Voor degenen die niet bekend zijn met die geschiedenis, willen we de Call of Duty-franchise in videovorm introduceren:
Wij nemen graag de tijd om alle studio’s en teams te bedanken (in alfabetische volgorde):

Activision Central Design, Activision Localization Dublin, Activision QA, Activision Shanghai Studio, Beenox, Demonware, Digital Legends Entertainment, High Moon Studios, Infinity Ward, Raven Software, Sledgehammer Games, Solid State Studios, Team Ricochet, Toys for Bob en Treyarch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password