Call of Duty: The Haunting – Halloween event

Het is weer die tijd van het jaar – Halloween. En dat betekent dat het tijd is voor griezelige evenementen en angstaanjagende crossovers in de wereld van videogames. Dit jaar trakteert Call of Duty ons op het Haunting-evenement in Modern Warfare II en Warzone 2.0, met gloednieuwe content in het thema van horror.

Het Haunting-evenement is momenteel gaande en begon op 17 oktober 2023. Maar maak je geen zorgen, je hebt nog genoeg tijd om deel te nemen, want het evenement eindigt op 6 november 2023. Het Haunting-evenement brengt verschillende angstaanjagende toevoegingen aan zowel Modern Warfare II als Warzone 2.0.

Nieuwe Spookachtige versies van Maps

Tijdens het Haunting-evenement worden enkele bekende maps omgetoverd tot griezelige versies. Een voorbeeld hiervan is de map “El Asilo” in Modern Warfare II. Buiten het gesticht zie je levensgrote calaveras die uitkijken over de festiviteiten van Día de Muertos. Andere beschilderde en neonkleurige schedels versieren het landschap, samen met afbeeldingen van goudsbloemen, kaarsen en altaren ter ere van overleden geliefden.

Een andere spookachtige map is “Embassy”, waar een gruwelijke zombie-aanval heeft plaatsgevonden. Het diplomatieke gebouw is verwoest en er hangt een boodschap op het dak die smeekt om hulp. Ondanks dat het al te laat is, kun je de schade van de zombie-aanval nog steeds zien in de vorm van vernielde structuren en bloederige tramrails.

Speciale Halloween Modi

Het Haunting-evenement introduceert ook enkele tijdelijke modi die de angstfactor verhogen. Een populaire modus is “Zombie Royale”, waarin je zombies moet afslachten in Al Mazrah en Vondel. Als je wordt gedood door een medespeler, verander je zelf in een ondode monster. Het doel is om als laatste overlevende over te blijven.

Een andere modus is “Vondead Lockdown”, waarin teams moeten samenwerken om verschillende zones op de map te veroveren en vast te houden. Dit keer speelt de modus zich af in het donker, onder het schijnsel van een dreigende maan.

Griezelige Beloningen

Tijdens het Haunting-evenement kun je Souls verdienen door vijanden uit te schakelen. Deze Souls kunnen worden ingewisseld voor verschillende beloningen, zoals wapenstickers, calling cards en zelfs exclusieve operator skins. Er zijn in totaal 20 beloningen te verdienen, waaronder twee Mastery-beloningen voor de operators Roze en Konig.

Het Haunting-evenement eindigt op 6 november 2023, slechts enkele dagen voor de release van Modern Warfare 3 op 10 november 2023. Na het evenement kun je uitkijken naar nieuwe updates en content voor de volgende fase van Call of Duty.

Conclusie

Het Haunting-evenement in Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone 2.0 brengt een overvloed aan griezelige toevoegingen en modi om spelers in de Halloween-sfeer te brengen. Met spookachtige maps, angstaanjagende modi en exclusieve beloningen is er genoeg reden om deel te nemen aan dit evenement. Zorg ervoor dat je Souls verzamelt en ze inwisselt voor de gewenste beloningen voordat het evenement eindigt. Wees klaar om je angsten onder ogen te zien tijdens het Haunting-evenement in Call of Duty!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password