Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 2 Nu Live

Call of Duty: Modern Warfare wordt vandaag uitgebreid met nieuwe seizoen twee content waaronder multiplayer maps, modi en wapens. Gedurende seizoen twee kunnen spelers op alle platformen de strijd aangaan met hun favoriete operators op nieuwe en terugkerende maps, met nieuwe uitdagingen en beloningen, tijdelijke game modi en playlists voor de community.

Ook krijgt het Battle Pass-systeem tijdens seizoen twee veel nieuwe content. Door de game te spelen krijgen alle spelers onder andere twee wapens, 300 COD Points en calling cards. Spelers die hun niveau naar een hoger plan willen tillen kunnen voor 1.000 Call of Duty Points ook de seizoen twee Battle Pass aanschaffen. Op deze manier krijg je toegang tot maximaal 100 tiers met nieuwe content.

“Al vanaf de lancering werd Modern Warfare warm ontvangen door de community, we presenteren dan ook met trots enkele populaire maps van eerdere spellen, samen met het iconische en geliefde Modern Warfare-personage Ghost,” zegt Patrick Kelly, Co-Studiohoofd en Creative Director, Infinity Ward. “We zijn vastbesloten om de fun te blijven voeden met meer content voor iedereen en kunnen niet wachten tot spelers aan de slag gaan met wat seizoen twee ze zal bieden.”

In seizoen twee wordt het verhaal uit het vorige seizoen vervolgd en moeten coalition- en allegiance troepen hun geschillen opzij zetten om samen een nucleaire ramp te voorkomen en uit te vinden waar Al-Qatala een Sovjet kernkop heeft verborgen. Seizoen twee biedt elke week aanvullende content en nieuwe playlists.

  • Nieuwe multiplayer maps: Met Rust keert een populaire map uit Call of Duty: Modern Warfare 2 terug die spelers laat genieten van intense, razendsnelle gevechten binnen een olieveld dat door een woestijn is omgeven. De gloednieuwe map Atlas Superstore verplaatst spelers naar een enorm warenhuis dat is overgenomen door troepen van Al-Qatala. Later in het seizoen wordt Khandor Hideout toegevoegd, spelers worden getransporteerd naar een afgelegen eiland dat in een slagveld is veranderd.
  • Nieuwe Ground War map: In Zhokov Boneyard, een uitgestrekt vliegtuigschrootveld in Verdans, kun je door gebouwen bulldozeren met een tank, de ideale sniper-positie innemen of je uitleven met een run-and-gun speelstijl.
  • Nieuwe Gunfight maps: De klassieke Modern Warfare map Rust verschijnt ook als Gunfight map en levert daarmee een nieuwe setting voor intense 2v2-gevechten. In Bazaar, dat later dit seizoen verschijnt, kun je gevechten beleven in de krap afgebakende straten van Urzikstan.
  • Nieuwe multiplayer modi: Gunfight Tournament keert terug en laat spelers deelnemen aan ‘single elimination’ 2v2 vuurgevechten om beloningen te verdienen. Daarnaast kunnen alle fans als pro’s spelen in de Call of Duty League Ruleset Playlist. Later in seizoen twee worden nog twee modi toegevoegd, inclusief de populaire modus Demolition. Hier worden twee teams tegenover elkaar gezet om gebombardeerde locaties aan te vallen of te vernietigen.
  • Nieuwe trials: Seizoen twee biedt vier nieuwe trials die spelers hun vaardigheden laten testen om een ranking van drie sterren en extra XP te verdienen. In Race kunnen spelers in een ATV rijden en proberen de snelste tijd op het parkoers te halen. In Pitcher kunnen spelers hun werp vaardigheden oefenen door dodelijke projectielen naar een doelwit te smijten. In Gun Course 3.0 moeten spelers razendsnel keuzes maken om vijanden uit te schakelen die zich tussen burgers bevinden. In Clear the Area 2.0 moeten spelers alle vijanden in een bepaald gebied zo snel mogelijk elimineren.

Spelers die de seizoen twee Battle Pass bezitten worden direct beloond met de iconische en populaire Special Forces Operator Simon “Ghost” Riley als speelbaar personage in alle multiplayer- en Special Ops modi. Ook krijg je toegang tot meer wapen blueprints, XP-tokens, operator skins, uitdagingen en horloges. Daarnaast hebben spelers die tier 100 bereiken in totaal 1.300 COD points vrijgespeeld, deze punten kunnen ze kunnen gebruiken om nog meer content op te pikken in de Store.

De Battle Pass Bundle is beschikbaar voor degene die 20 tiers willen overslaan om meteen nieuwe uitrusting te ontgrendelen en je progressie te versnellen.

Behalve de Battle Pass kunnen spelers tijdens seizoen twee meer content aanschaffen in de Modern Warfare Store. Waaronder twee nieuwe operators, gloednieuwe Call of Duty League personalisatie items, blueprints, operator skins, en meer in verschillende bundels.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password