Call of Duty: Modern Warfare krijgt 3vs3 Gunfight-modus

Infinity Ward heeft zijn eerste grote community-update van het jaar gepubliceerd. Daarin  valt tee lezen dat de Gunfight-modus in Call of Duty: Modern Warfare een 3v3-optie krijgt.

Gunfight is een populaire team-based multiplayer-modus, waarin twee teams het tegen elkaar opnemen. Als er na 40 seconden geen winnaar is, verschijnt er een vlag en verandert het doel van de match in het verdedigen van die vlag. In tegenstelling tot andere modi, is het bij Gunfight niet nodig om een klasse te kiezen: beide teams beginnen met een vooraf bepaalde klasse die om de twee rondes verandert.

Afgelopen week werd er een 1v1-optie toegevoegd aan Gunfight. Er is momenteel nog geen datum bekend voor de releasedatum van de 3vs3-modus.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password