Call of Duty: Modern Warfare is nu verkrijgbaar

Het langverwachte Call of Duty: Modern Warfare is sinds gisteren wereldwijd verkrijgbaar. Modern Warfare wordt uitgegeven door Activision en is ontwikkeld door Infinity Ward. Spelers worden gedropt in een editie van één van de meest iconische game-series. Activision’s nieuwe Call of Duty verenigt de community door cross-play en ondersteuning van cross-progressie. Na de release zal er regelmatig gratis content voor de game verschijnen op alle platformen.

Image

“De reacties vanuit community zijn geweldig en we kunnen niet wachten tot onze fans vandaag samen kunnen gamen,” zei Patrick Kelly, co-studiohoofd en creative director van Infinity Ward. “Modern Warfare zit bomvol campaign- multiplayer- en coöpcontent en biedt voor ieder wat wils, wat je speelstijl ook is. En… de lancering is nog maar het begin.”

Modern Warfare biedt cross-progressie door de hele game. Spelers kunnen de story-campaign doorlopen, strijden in de online-multiplayer en samen met vrienden spelen tijdens een geheel nieuwe Special Ops uitdaging.

“Er gaat niets boven Modern Warfare, dit is één van de populairste game-series nu beschikbaar. Door deze titel een nieuwe vorm te geven, levert Infinity Ward een waanzinnige, nieuwe ervaring die de lat voor deze franchise nog hoger legt,” zei Byron Beede, executive vice president en general manager van Call of Duty bij Activision. “Het momentum achter deze release is buitengewoon en vandaag is nog maar het begin. Er zit nog heel veel aan te komen, dit is een mooie dag voor Call of Duty fans.”

Image

De multiplayer van Modern Warfare had de grootste beta uit de Call of Duty series, werd gekroond tot  “Best Online Multiplayer” door Game Critics Best of E3 2019 en levert de geweldige ‘down the barrel’ gameplay. De game biedt veel variatie en laat spelers kiezen uit diverse nieuwe speel-modi die de Call of Duty multiplayer verfijnen, inclusief de 2v2 Gunfight, de klassieke 6v6 multiplayer, maps voor grotere aantallen spelers en alles wat daar tussen zit. Spelers kunnen de manier waarop ze spelen afstemmen op hun voorkeuren en speelstijlen door een selectie van multiplayer Operators en met de aanpasbaarheid van het nieuwe Gunsmith systeem.

In de single player Campaign worden spelers meegesleurd door een intens verhaal dat inzicht biedt in de steeds veranderende aard van moderne oorlogvoering. Als tier one-operators strijden fans samen met een cast van internationale special forces en vrijheidsstrijders in een saga die de globale machtsverhoudingen op zijn kop zal zetten. Waar de Campaign eindigt begint de coöperatieve Special Ops modus waarin spelers strike-teams van vier personen kunnen vormen. Special Ops gaat dieper in op het overkoepelende Modern Warfare verhaal met verschillende manieren om de coöp te spelen, inclusief Operations, de meest uitgebreide ervaring met doelen die verschillende fases bevatten, en de meer afgebakende Classic Special Ops, waarin je prestaties met wapens, munitie en andere uitrusting wordt getest.

Image

De nieuwe engine van Call of Duty: Modern Warfare zorgt voor meeslepende, fotorealistische ervaringen in de hele game. De nieuwe technologie maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van visual engineering, waaronder een op physically-based material system dat de nieuwste photogrammetry biedt, een nieuw hybrid tile based streaming system, een nieuw PBR decal rendering system, world volumetric lighting, 4K HDR, NVIDIA ray-tracing (pc), evenals een nieuwe GPU geometry pipeline. Spectrale rendering biedt thermische warmtestraling en infrarood identificatie voor zowel thermische- als nachtvisie in-game beeldvorming. De technische investering biedt een geavanceerd animatie en blend-shape-systeem, terwijl de nieuwe audio tools zorgen voor volledige Dolby ATMOS-ondersteuning op platforms die dit toelaten, samen met de nieuwste audio-simulatie-effecten.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt in de volgende edities:

 

  • Standard Edition and Digital Standard Edition
  • Digital Operator Edition – Operator Packs en meer.
  • Digital Operator Enhanced Edition – Operator Packs, Call of Duty Points, en meer.
  • Precision Edition – Operator Packs en meer.
  • Dark Edition – Collectible Night Vision Goggles en meer.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password