Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone, Season 1 Reloaded: alles wat je moet weten

Stort je vanaf 17 januari op de nieuwe 6v6 Rio Multiplayer-map en nieuwe speltypen, doe mee aan Multiplayer Ranked Play, neem het op tegen de nieuwe Warlord in Zombies, roep je vaardigheden op voor de Champion’s Quest in Call of Duty: Warzone, en nog veel meer.

Beleef nieuwe content en limited-time events, waaronder The Boys: Supe Siege en Trial of Power. Welkom bij Season 1 Reloaded.

MODERN WARFARE III

  • Nieuwe 6v6 Multiplayer Map. Ga naar Rio, een nieuwe Core-kaart die Operators uitdaagt tot een straatgevecht in een luxe winkelcentrum.
  • Introductie van Team Gun Fight, Infected en Headquarters. Doe mee aan drie nieuwe multiplayerspeltypen.
  • The Boys LTM en Challenge Event. Ervaar een Supe’d Up-versie van Kill Confirmed met power boosts en verdien in-game beloningen voor het voltooien van opdrachten in The Boys: Supe Siege Event Challenge.
  • Multiplayer Ranked Play. Vecht als de profs en klim door de rangen en Skill Divisions in 4v4 competitieve multiplayer met dezelfde regels als de Call of Duty League.

WARZONE

  • Voltooi de Champion’s Quest. Bereik Champion’s Domination door een gloednieuwe quest voor Urzikstan te voltooien. Ga deze meerdelige uitdaging aan om een verwoestend eindspel te starten.
  • Gulag Night Vision Public Event: Vecht in het donker met een nachtkijker in dit openbare evenement waarbij de lichten in de Gulag uitgaan.
  • Pak de Weapon Case. Voor het eerst in Battle Royale is er een nieuw Weapon Case-doel beschikbaar! Spelers kunnen nu aan het begin van elke strijd vechten om één enkele Weapon Case die verborgen is in een zoekgebied om de early game leuker te maken.
  • Een nieuwe manier om te ontsnappen: Spelers kunnen de strijd nu vroegtijdig ontvluchten met behulp van een Covert Exfil, wat een nieuwe winconditie biedt voor degenen die de prijs kunnen betalen voor de rit naar buiten – als je die kunt bemachtigen!

ZOMBIES

  • Neem het op tegen een nieuwe Warlord. Een nieuwe Warlord komt de Exclusion Zone binnen in de vorm van Dokkaebi uit Zuid-Korea. Versla haar als je kunt om een hoge buit te verdienen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password