Call of Duty: Modern Warfare II is nu beschikbaar

Het wachten is voorbij. Vanaf vandaag kunnen fans over de hele wereld zich storten op het langverwachte Call of Duty: Modern Warfare II. Na de grootste bèta in de geschiedenis van de Call of Duty-franchise luidt de entertainmentblockbuster een nieuw tijdperk in voor de franchise met tal van nieuwe gameplay- en technische innovaties, in de meest geavanceerde Call of Duty-ervaring ooit. Call of Duty: Modern Warfare II levert op dag één een enorme hoeveelheid content, waaronder een epische en spannende singleplayercampagne, ongelooflijk meeslepende multiplayeractie en een nieuwe Special Ops tactische coöperatieve ervaring voor Call of Duty-spelers. Samen met het gloednieuwe, gratis te spelen Warzone 2.0 die op 16 november verschijnt, is het een ongeëvenaard aanbod voor Call of Duty-fans overal ter wereld.

“De lancering vandaag van Modern Warfare II is een viering van onze ongelooflijke community over de hele wereld en de gedurfde toekomst die we hebben vormgegeven voor de hele Call of Duty-franchise. We richten ons op het leveren van een state-of-the-art ervaring voor onze spelers en beginnen samen aan een spannende nieuwe reis voor een franchise die is uitgegroeid tot een waar cultureel fenomeen in modern entertainment,” aldus Johanna Faries, General Manager, Call of Duty, Activision.

Modern Warfare II volgt de blockbuster Modern Warfare uit 2019 op over een aangrijpende verhaalcampagne. De nieuwe release blijft de serie vooruit helpen met diepgaande multiplayermodi, maps, playlist en technische innovaties. Een geëvolueerde Special Ops-modus uit Modern Warfare 2019 brengt een twee-speler Special Ops-ervaring waardoor spelers grootschalige hot zones kunnen verkennen met een collega teamgenoot.

“Infinity Ward en al onze fenomenale ontwikkelingsteams hebben op alle mogelijke manieren de grenzen verlegd, en de lancering is nog maar het begin. We hebben een enorm aantal extra innovaties en ervaringen in petto voor de komende seizoenen met content; Warzone 2.0 volgende maand, Warzone volgend jaar op mobiel en in de toekomst. Modern Warfare II vertegenwoordigt een van de meest ambitieuze releases in onze geschiedenis en we zijn enthousiast om eindelijk samen met onze spelers in actie te komen,” voegde Dave Stohl, Head of Development voor Call of Duty en co-studiohoofd van Infinity Ward, toe.

“Het Modern Warfare-universum neemt creatief gezien een speciale plaats in voor ons. Vanaf het begin hebben onze teams zich ten doel gesteld een gedurfde, nieuwe reeks ervaringen te creëren waarvan alle spelers kunnen genieten. Elke ontwerpbeslissing, elke technische innovatie en elk stukje spelontwikkeling stond in dienst van dit doel. Dit is nog maar het begin, zo gemotiveerd als we zijn voor vandaag met de release van Modern Warfare II, zo geïnspireerd zijn we voor wat er binnen enkele dagen gaat komen met Warzone 2.0,” aldus Patrick Kelly, Creative Director voor Call of Duty en co-studiohoofd van Infinity Ward.

Met verbazingwekkende audio en visueel verbluffende graphics levert Modern Warfare II niet alleen een actievolle ervaring, maar legt het ook de lat hoger als de meest geavanceerde Call of Duty-ervaring ooit. Zowel Modern Warfare II als het nieuwe Warzone 2.0 worden aangedreven door één game engine, die zorgt voor een naadloze spelervaring in beide titels.

De nieuwe Warzone 2.0 wordt op 16 november gelanceerd, samen met Season One van Modern Warfare II, en breidt het Modern Warfare-universum uit met een gloednieuwe map, Al Mazrah, en een enorme hoeveelheid nieuwe gameplay-ervaringen, waaronder een nieuwe Gulag, geavanceerde gevechten op zee en DMZ, Call of Duty’s gloednieuwe extractiemodus.

Modern Warfare II is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc in een volledig geoptimaliseerde ervaring voor Battle.net, de online gamingdienst van Blizzard Entertainment, en Steam. De ontwikkeling van Modern Warfare II wordt geleid door Infinity Ward samen met een ongelooflijk team van studio’s, waaronder Activision Central Design, Activision Central Tech, Activision Localization Dublin, Activision QA, Activision Shanghai, Beenox, Demonware, High Moon Studios, Raven Software, Sledgehammer Games, Toys for Bob en Treyarch.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password