Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone Season 6-update – nu beschikbaar!

De vervloekte antiheld Spawn arriveert in Season 06 en moet de Dark Ritual Operators in Al Mazrah en Vondel uitschakelen. Plus, vier nieuwe multiplayer-maps bij de lancering, drie nieuwe functionele wapens, de terugkeer van The Haunting en meer.

Hierbij een overzicht van de nieuwe content in Season 6 van Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone:

 • Call of Duty: Modern Warfare II
  • Twee Core, twee Gunfight-maps bij de lancering. Stort je op een nieuwe originele en een terugkerende map in zowel Core als Gunfight, van een extravagant landgoed in Las Almas tot een klassieke schietbaan waar koningen heersen.
  • Griezelige reskins voor twee maps. El Asilo viert Día de Muertos, terwijl Embassy de locatie wordt van een bloederige zombieaanval.
  • Een angstaanjagende twist op klassieke modi. Je favoriete klassieke modi worden opgeschrikt door jump scares, doodshoofden, zombies en nog veel meer, waaronder de verdraaide versies van Domination, Kill Confirmed, Grind, Drop Zone en Infected.
 • Call of Duty: Warzone
  • Operation Nightmare is een GO. In het midden van het seizoen kun je veldachtige anomalieën op de map onderzoeken en het opnemen tegen monsterlijke doelwitten terwijl je geleidelijk het Bounty-bord zuivert van buitenaardse verschrikkingen!
  • Welkom in Vondead. Een demonische bezwering heeft een onbedwingbare zombie-uitbraak in Vondel ontketend. De ondoden hebben de straten geteisterd onder een bloedrode maan. Schokkende geheimen wachten om ontdekt te worden!
  • Zombie Royale is terug voor beide maps. Scheur in deze beruchte limited-time modus halverwege het seizoen, met geheel nieuwe innovaties maar hetzelfde chaotische uitgangspunt – ga de strijd aan als een snel bewegende Zombie. Overleef of word opgegeten!
  • Lockdown keert terug, buitenaardse buit en evenementen. Ga naar Vondel voor meer Lockdown-actie, verzamel Souls voor in-game beloningen en bereid je voor op heel veel jump scares, eldritch equipment en nog veel meer.The Haunting nadert met rasse schreden en de effecten ervan zijn al voelbaar in de Season 06 Battle Pass, met meer dan 100 beloningen, waaronder drie nieuwe functionele wapens en Spawn zelf.

Koop de volledige Battle Pass voor 1100 COD Points om toegang te krijgen tot alle Season 06 Battle Pass-content, of koop BlackCell voor extra beloningen, Battle Token Tier Skips en meer.

Jaag je vijanden angst aan met geavanceerde cybernetica in de Season 06-ervaring met BlackCell, met de volgende items en beloningen:

 • Volledige toegang tot de Season 06 Battle Pass, plus 20 Battle Token Tier Skips (25 op PlayStation®). De volledige Battle Pass bevat 1.400 COD Points binnen 100 Tiers van vrij te spelen content van Battle Pass-voortgang
 • De BlackCell Sector, inclusief 1100 COD Points; de nieuwe BlackCell Operator V4L3RIA en haar Tactical Pet Megabyte; de “BlackCell Reckoner” Pro-Tuned Weapon Blueprint; en een BlackCell Smoke Grenade Equipment Skin.
 • Een exclusieve BlackCell Sector in de Battle Pass AO die dient als alternatieve startlocatie.
  • Extra BlackCell-only Battle Pass-content: 10 BlackCell Operator Skins, waaronder een voor de nieuwe Operator Spawn, Al Simmons, Creepy Clown, Soul Crusher, Mil-Spawn, Tier 100 Spawn en meer; zes geanimeerde Weapon Blueprints; en twee Vehicle Skins.
  • Spelers die na aankoop van de Battle Pass upgraden naar BlackCell krijgen ook 1.100 COD Points terug.

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password