Call of Duty maakt gamers klaar voor de lancering van Call of Duty: Modern Warfare III door de Call Of Duty-lobby tot leven te brengen

Activision heeft vandaag de live action trailer The Lobby aangekondigd voor de langverwachte release van Call of Duty: Modern Warfare III, die je hieronder kunt bekijken.
De Modern Warfare III-film brengt de Call of Duty-lobby in de game tot leven. We volgen een Operator, KillSwitch, die zich klaarmaakt voor actie. Hij loopt door een levensechte Call of Duty-lobby en kijkt naar collega-operators die zich voorbereiden op de actie van de game, terwijl een aftelklok 30 seconden voor de wedstrijd aangeeft. Call of Duty-fan en muzikant 21 Savage, NBA ster Devin Booker en UK artiest Central Cee spelen cameo’s in de video geregisseerd door Hollywood filmregisseur David Leitch. De campagne is ook de eerste keer dat in-game personages zoals Ghost, Gaz, Makarov, Valeria en Graves te zien zijn naast gewone gamers en beroemdheden.

De film eindigt met de levensechte persoonlijkheden die overgaan in gamepersonages met de boodschap ‘There’s a Soldier in All of Us’. Call of Duty herintroduceert de slogan voor het eerst sinds 2017 en geeft er een nieuwe betekenis aan om de steeds groter wordende spelerscommunity te vertegenwoordigen.

De film en de game bevatten een originele track, gecomponeerd door Ryan Tedder van One Republic met originele coupletten van 21 Savage en het refrein gezongen door D4vd, en bevat de vibe en toon van de blockbuster Call of Duty-game van dit jaar. De tekst en thematiek van het nummer versmelten het verhaal van de game en de film tot een nummer dat kan dienen als anthem voor de lancering van Modern Warfare III dit jaar en de langverwachte Call of Duty-campagne. Het nummer Call Me Revenge is vandaag uitgebracht.

De vandaag verschenen film The Lobby is geregisseerd door de bekende actiefilmregisseur David Leitch, die eerder Bullet Train, Deadpool 2 en John Wick regisseerde. Leitch was zelf een motion capture acteur voor de allereerste Call of Duty-game 20 jaar geleden, wat nog eens benadrukt hoe met de 20e verjaardag van de franchise de cirkel rond is met hem. De Call of Duty 20e jubileumfilm komt op 5 oktober uit.
Tyler Bahl, hoofd marketing bij Activision: “Nu we deze monumentale mijlpaal voor de Call of Duty-franchise vieren, vinden we het belangrijk om onze spelersgemeenschap te eren met ons werk. In “The Lobby” komen voor het eerst COD-spelers, beroemdheden en in-game personages samen voor een wedstrijd. De film dient als een aangrijpende herinnering aan onze iconische tagline: ‘There is a soldier in all of us,’ die we met veel plezier opnieuw introduceren.”

Call of Duty: Modern Warfare III wordt wereldwijd uitgebracht op 10 november.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password