Call of Duty: Black Ops 4 start met nieuw contentseizoen ‘Operation Dark Divide’

Het nieuwe contentseizoen voor Call of Duty: Black Ops 4 Operation Dark Divide is van start gegaan op Playstation 4 en verschijnt later voor andere platformen. Het thema van Operation Dark Divide haalt zijn inspiratie uit helden en schurken, maar houdt het Black Ops universum in ere. De nieuwe content bestaat uit twee multiplayer-maps, een nieuwe Blackout-modus, diverse uitrustingen en personalisatie items in heroïsch thema. Daarnaast sluit Treyarch het tien jaar lopende Zombies verhaallijn ‘Aether’ af met ‘Tag Der Toten’.

Image

“Voor de afsluitende operatie van het Black Ops-seizoen heeft het team van Treyarch lol beleefd met het creëren van de ultieme strijd tussen goed en kwaad, de specialist personages zijn vormgegeven als helden en schurken uit een alternatief universum,” aldus Dan Bunting, co-studiohoofd bij Treyarch. “Naast deze heldhaftige ervaringen, kunnen we niet wachten om het epische laatste deel van de Zombies ‘Aether’ verhaallijn met spelers te delen, het eind van een avontuur dat al langer dan tien jaar loopt.”

Mark Gordon, co-studiohoofd bij Treyarch, vervolgt, “Aangezien Zombies oorspronkelijk als Easter Egg werd geïntroduceerd in Call of Duty: World at War, is dit laatste deel van de Aether verhaallijn een emotioneel moment voor ons als ontwikkelaars. We hebben al deze energie en emotie in ‘Tag Der Toten’ gestopt en kunnen niet wachten tot spelers het zelf kunnen ervaren.”

Hieronder een overzicht van de gratis nieuwe content in Operation Dark Divide.

 

Nieuwe Blackout updates: 

Blackout biedt een frisse nieuwe stripboek stijl. Daarnaast kunnen spelers nu dubbel springen in de limited-time modus ‘Heavy Metal Heroes’. In Deze modus bevat ook nieuwe items zoals flare guns en een tank voertuig om het ultieme Battle Royale gevecht te creëren.

 

Nieuwe Zombies features:

Operation Dark Divide introduceert een nieuwe Perk en twee nieuwe Elixers tijdens het slot van het ‘Aether verhaallijn beleven.

  • Secret Shopper Elixer: Spelers met dit elixer kunnen munitie voor elke gun die ze dragen bij elke wall buy kopen.
  • Power Vacuum Elixer: Gedurende een paar minuten na het activeren van dit elixer wordt de drop-rate voor alle power-ups aanzienlijk verhoogd.
  • Blaze Phase Perk: Spelers kunnen veranderen in een vliegende vuurbal die tegenstanders achteruit beukt en roostert.

 

Nieuwe Black Market Gear:

De Black Market is voorzien van diverse nieuwe outfits voor zowel helden als schurken, personalisatie-items, wapen-camo’s en gebaren in het thema van Operation Dark Divide. Hieronder bevinden zich nieuwe wapens als de VMP SMG, AN-94 Assault Rifle en de Echohawk Dual Bore Assault Rifle. Ook beschikbaar zijn de MkII en de Mastercraft versies van de VKM 750, de Predator S6 Stingray Mastercraft, en twee outfits voor Nomad (“Lupine”) en Crash (“Rigor Mortis”).

Image

Naast het aanbod van Operation Dark Divide krijgt iedereen met een Black Ops Pass toegang tot nog meer content, als eerst beschikbaar op de Playstation 4.

Nieuwe multiplayer-map, Lair:

Deze map verplaatst spelers naar de schuilplaats van een superschurk in de krater van een vulkaan. Spelers moeten zich een weg banen door verschillende verdiepingen om de overhand te krijgen voordat de vulkanisch aangedreven Death Laser wordt geactiveerd.

Multiplayer-map, Launch:

Launch is een nieuwe versie uit de originele Call of Duty: Black Ops. Deze map verplaatst spelers naar een lanceringsbasis bij een Sovjet raketlanceerplaats. Spelers moeten tijdens de vuurgevechten opletten dat ze niet betrokken raken bij de lancering van de raket tijdens het vuurgevecht.

De Zombies-ervaring, Tag Der Toten:

De Victis Crew keert terug voor het laatste deel van de Aether verhaallijn. Het laatste hoofdstuk van dit al 10 jaar lopende verhaal biedt weer een meeslepende verhaal. Elementen van de Call of the Dead map zijn opnieuw vormgegeven en uitgebreid zodat spelers extra gebieden kunnen verkennen en Easter Eggs kunnen kraken om achter het échte verhaal te komen.

De Black Ops Pass* is inbegrepen in de Digital Deluxe Edition, de Digital Deluxe Enhanced Edition, de Pro Edition, en de Mystery Box Edition van Call of Duty: Black Ops 4 en is ook apart te koop, zowel digitaal als bij deelnemende winkels.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password