Call of Duty: Black Ops 4 nu verkrijgbaar

Treyarch is terug met de langverwachte Call of Duty: Black Ops 4 Nieuwe tactische multiplayer, zombie coöpervaring en Blackout; Call of Duty’s Battle Royale modus

De release is slechts het begin, want er volgt een constante stroom van gratis content voor alle spelstanden plus veel evenementen Eerste Call of Duty pc-titel die wordt gelanceerd in samenwerking met Blizzard Entertainment op Battle.net

De #CODNATION Challenge is live; in de livestream komen diverse videogame-persoonlijkheden samen voor een gaming marathon benefiet.

Black Ops 4 is gearriveerd! Call of Duty met wereldwijd meer dan 200 miljoen spelers is terug. Call of Duty: Black Ops 4 is nu te downloaden en ligt wereldwijd in de winkels. Call of Duty: Black Ops 4 biedt een geheel nieuwe ervaring om samen met vrienden te spelen.

“Call of Duty: Black Ops 4 heeft al veel diverse content voor de Multiplayer, Zombies en Blackout modus, maar de lancering is slechts het begin van de ongelooflijke reis die we gaan maken,” zegt Rob Kostich, EVP en GM, Call of Duty. “Als je een Black Ops-game koopt, weet je dat je iets hebt waar je heel lang mee kunt spelen, maar Black Ops 4 tilt deze gedachte naar een nóg hoger niveau. De boodschap van het team is duidelijk – het maakt niet uit wat voor speler je bent, er is enorm veel content om van te genieten en er komt nog veel meer, voor de hele community. Black Ops 4 is anders dan alles wat Treyarch ooit heeft gecreëerd en we denken dat de fans het geweldig gaan vinden.”

“We maakten de Multiplayer eerder speelbaar, leveren meer Zombies avonturen bij de lancering en hebben twee beta-rondes achter de rug. Dit alles werd door de Black Ops-community geweldig ontvangen”, zegt Dan Bunting, co-studiohoofd bij Treyarch. “Het was onze missie om van de grond af een game op te bouwen die fans volop plezier zou bezorgen en op nieuwe manieren met elkaar liet spelen. Dat is precies wat we hebben gedaan. En de lancering van Black Ops 4 is nog maar het begin, want deze game gaan we nog heel lang ondersteunen.”

“De ambities van de studio gaan echter verder dan dat. Eigenlijk is het een enorme onderneming geweest: van het creëren van een Battle Royale in de kenmerkende Blackout-stijl en de beste pc-versie maken met Beenox, tot de samenwerking met Blizzard om de game voor de eerste keer naar Battle.net te brengen, we hebben onszelf meer uitgedaagd dan bij welke andere game dan ook. Dat zegt wel wat, volgens ons en zie je terug in de game,” zegt Mark Gordon, co-studiohoofd bij Treyarch. “We zijn nu al tien jaar bezig met het ontwikkelen van Black Ops-games en niet eerder heeft onze studio iets van dit formaat gecreëerd.”

Call of Duty: Black Ops 4 bevat drie verschillende speel modus: Multiplayer, Zombies en Blackout. Multiplayer biedt ruige, tactische grondgevechten die dit keer nog meer op het team aspect zijn gericht. In dit nieuwste deel keert het Pick 10 systeem terug, samen met vernieuwingen op het gebied van wapenbesturing, combatflow, health-regeneratie en spelerbewegingen. Black Ops 4 biedt een combinatie van nieuwe en terugkerende Specialists, elk met hun eigen unieke uitrusting en speelstijlen. Dit samen zorgt ervoor dat spelers niet alleen sterk zijn in hun eentje, maar pas echt tot hun recht komen wanneer er als team wordt samengewerkt.

Call of Duty: Black Ops 4 viert de tiende verjaardag van Call of Duty Zombies met een nieuwe Zombies wereld. Deze biedt bij de lancering al meteen toegang tot drie volledige Zombies ervaringen: IX, Voyage of Despair en Blood of the Dead. De actie in deze spelstand is helemaal naar eigen wensen aan te passen, met nieuwe systemen voor het maken en voltooien van community uitdagingen, en sociale systemen voor het verbinden van spelers.

Call of Duty: Black Ops 4 introduceert Blackout, de nieuwe Battle Royale modus die personages, locaties, wapens en uitrusting uit de serie samenbrengt in survivalgevechten in de kenmerkende Black Ops stijl. Blackout biedt land-, zee- en luchtvoertuigen en een hele reeks nieuwe en klassieke speelbare personages, inclusief campaign personages als Mason, Reznov en Woods; Zombies personages als Richtofen en Takeo; en Specialists als Crash, Battery en Seraph, om er maar eens een paar te noemen. De meest uitgestrekte Blackout map tot nu toe laat spelers strijden op locaties die zijn gebaseerd op populaire maps als Nuketown, Firing Range, Raid, Cargo en meer.

Tegelijk met de lancering van Call of Duty: Black Ops 4 is de Call of Duty Endowment begonnen met de #CODNATION Challenge, een driedaags live-evenement met Black Ops 4. Tijdens deze jaarlijkse stream, voorheen bekend als Race to Prestige, neemt een aantal videogamepersoonlijkheden in estafettevorm deel aan een speelmarathon. Gedurende zijn negenjarige geschiedenis heeft de Call of Duty-community een belangrijke, ondersteunende rol gespeeld bij het streven van de Endowment om 50.000 veteranen aan kwalitatief hoogwaardige banen te helpen. De #CODNATION Challenge is gisteren begonnen en gaat door tot morgen. Fans kunnen alle actie live volgen op Twitch.tv/TheRace en @CODE4Vets volgen voor de nieuwste updates en informatie over de #CODNATION Challenge.

De lancering is nog maar het begin voor Call of Duty: Black Ops 4, want de game wordt na de release aangevuld met een constante stroom content voor alle spelstanden, waaronder gratis content voor de hele community, voor het eerst speelbaar op PlayStation 4.

Call of Duty: Black Ops 4 is verkrijgbaar in de volgende edities:

  • Standard en Digital Standard Edition 
  • Digital Deluxe Edition – Inclusief Black Ops Pass en meer
  • Pro Edition – Inclusief Black Ops Pass en meer
  • Digital Deluxe Enhanced Edition – Inclusief Black Ops Pass en meer
  • Mystery Box Collector’s Edition

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password