Call of Duty: Black Ops 4 krijgt update van 50 GB

Een tijdje geleden werd er bekend dat Call of Duty: Black Ops 4 minstens 100 GB van je harde schijf zal opslokken. Activision heeft dat nieuws nu genuanceerd: enkel wie de fysieke versie van de game koopt, moet 112 GB schrijfruimte vrij hebben. Want Black Ops 4 krijgt maar liefst een update van 50 GB. Zet de koffie alvast klaar.

De Day 1-update moet eerst voltooid zijn voor je met de Multiplayer, Zombies of Specialist Headquarters aan de slag kan. Lichtje aan het einde van de tunnel: de Battle Royale mode Blackout is wel al speelbaar vanaf 30% geïnstalleerd (16-20 GB).

Activision voegt er nog aan toe dat je voor een optimale ‘downloadervaring’ best zo’n 112 GB vrij hebt op je harde schijf. Dit is volgens de uitgever enkel de ruimte die nodig is om de installatie te voltooien. Na installatie zou de game maar 55 GB in beslag nemen. Koop je de game digitaal, dan is de volledige download ook 55 GB.

Misschien toch maar een digitale versie aanschaffen?

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password