Call of Dragons vliegt de lucht in met officiële releasedatum

Vandaag kondigt Farlight Games, de creatieve geesten achter de razend populaire RPG Dislyte, aan dat de aankomende fantasy MMOSLG Call of Dragons op 28 maart 2023 uitkomt op PC en mobiele platforms. Call of Dragons mengt high fantasy thema’s met intense, real-time strategie gevechten op een enorm, oneindig zoombaar slagveld. Versterk je dorp, verzamel je leger en vertrek met een vloot van krachtige vuurspuwende Behemoths om de controle over omliggende koninkrijken over te nemen of allianties met andere spelers aan te gaan.

Call of Dragons bevat een reeks unieke helden en facties met een fantasy-thema in een uitgebreide en visueel verbluffende omgeving. Voltooi quests en missies om magische “Artifact Skills” vrij te spelen om je held te versterken en laat het echte plezier beginnen met een groot aantal verschillende strategieën die je kunt toepassen, zoals onzichtbaarheid tijdens het gevecht.

Overal in het land van Tamaris kom je gigantische Behemoths tegen, zoals de Giant Bear, waarbij je je vaardigheden moet gebruiken om het wilde beest te temmen. Als je deze beesten overal ter wereld hebt gedood, kun je gebruikmaken van hun vaardigheden en ze inzetten in de strijd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password