Calico krijgt nieuwe Features

De Pawsome Edition is de grootste content update voor Calico tot nu toe en bevat tal van grote en kleine nieuwe functies. Deze omvatten nieuwe dieren verspreid over het eiland voor spelers om mee te spelen, een UI en algemene visuele revisie om een aangenamere speelervaring te bieden, de mogelijkheid om spelers’ behang en vloeren aan te passen terwijl ze in het café zijn, en de grote nieuwe functie: een gloednieuwe kook minigame!

Calico is een day-in-the-life community sim game waarin je een belangrijke en schattige taak krijgt: verbouw het kattencafé van de stad en vul het met schattige en aaibare beestjes! Bouw je café op door het te vullen met schattige meubels, leuke decoraties, lekkere gebakjes en zorg dat het weer bruist van de dieren!

Calico: Pawsome Edition komt op 22 december naar de pc, Nintendo Switch en Xbox.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password