Calico komt deze november naar PlayStation 4 en 5

Klaar om aan de slag te gaan? Uitgever Whitethorn Games en ontwikkelaar Peachy Keen Games zijn erg blij te kunnen aankondigen dat Calico op 28 november 2023 verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en 5. Om dit te vieren brengen we een nieuwe trailer uit met de eerste blik op Calico op PlayStation 5!

Als je een PlayStation-console hebt, maak je dan klaar om te genieten van de geliefde day-in-the-life community sim game, waarin je een belangrijke en schattige taak krijgt: herbouw het kattencafé van de stad! Vul het met schattige meubels, leuke decoraties en lekkere gebakjes om het weer gezellig te maken!
Creëer het kattencafé van je dromen met allerlei manieren om te decoreren, nieuwe dieren om bevriend mee te raken en heerlijke gerechten om te serveren! Buiten het kattencafé kun je een grillige open wereld verkennen, jezelf uitdrukken door je avatar aan te passen met verzamelkleding en experimenteren met drankjes die de interactie met je harige metgezellen veranderen! Calico biedt een schattige en gezellige ontsnapping naar een wereld vol verwondering, schattige dieren en meer! De PlayStation-uitgave van Calico bevat alle content uit Calico: Pawsome Edition.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password