Calico, het schattige kattencafé komt naar PlayStation 4 en 5

We hebben spannend nieuws! Uitgever Whitethorn Games en ontwikkelaar Peachy Keen Games zijn verheugd om jullie te laten weten dat Calico naar PlayStation 4 en 5 komt! Als je een PlayStation-console hebt, kun je binnenkort genieten van het geliefde day-in-the-life community sim-spel, waarin je een belangrijke en schattige taak krijgt: verbouw het kattencafé van de stad en vul het met schattige en aaibare wezentjes! Bouw je café op door het te vullen met schattige meubels, leuke decoraties en lekkere gebakjes, en zorg dat het weer bruist van de dieren!
Bij de PlayStation-release zit Calico: Pawsome Edition, met nog meer content voor je kattencafé. Pawsome Edition introduceert nieuwe dieren om bevriend mee te raken, een UI en visuele revisie voor een aangenamere speelervaring en de mogelijkheid om je behang en vloeren aan te passen terwijl je in het café bent.

Maar dat is nog niet alles – de kookkunsten waar spelers zo van houden zijn groter dan ooit! Elk recept heeft zijn eigen reeks minigames om uit te voeren in de keuken. Tijd en nauwkeurigheid in de minigames belonen spelers met een gouden, zilveren of bronzen ster, die verschillende bonussen opleveren voor de verkoopprijzen. Maar let op: als klanten al het verse eten hebben gekocht, verdwijnen de sterbonussen totdat dat recept opnieuw wordt gespeeld.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password