Bring your own boat wanneer Waves of steel op 6 februari 2023 lanceert, worden de bazen van de Mecha-boten geconfronteerd.

Waves of Steel, de build-your-own-battleship (BYOB) arcade naval combat sim met schandalig buitensporige oorlogsschepen van TMA Games, komt op volle snelheid uit Steam Early Access op PC en in zijn v1.0 release op maandag 6 februari 2023 met nieuwe bazen, missies en de finale van de campagne van het spel. De aquatische chaos zal in de nabije toekomst ook zijn weg vinden naar de Xbox Series X|S.

De aankomende content in versie 1.0 van Waves of Steel zet zeekapiteins op tegen het “Gale Barrier Ultimate Weapon”, een transformerend oorlogsschip dat een eerbetoon is aan klassieke anime mecha-franchises. Als het eenmaal naar de schroothoop is gestuurd, moet je de confrontatie aangaan met de overweldigende kracht van “The Biggest Gun”, die je moet zien om het te geloven, en vanaf daar escaleert het verder!

Pas kruisers aan om de volle zee te doorkruisen tegen een eclectische cast van maniakale superschurken en hun onconventionele zeewapens. Steun Captain Quinn op een missie om de planeet Aarde te redden van de mysterieuze armada’s van Jörmungandr. Doorloop meer dan 30 missies vol traditionele en bizarre uitdagingen om nieuwe technologie en uitrusting te verdienen. Bouw een groter en beter slagschip, dat opgewassen is tegen elk gestoord superwapen dat deze antagonisten kunnen bedenken.

Rust elk schip uit met een selectie van meer dan 400 verschillende onderdelen, waaronder enorme scheepsartillerie, torpedolanceerders, luchtafweergeschut, lasers en railguns, plasmalansen, gigantische zaagbladen en meer. Gebruik vakkundig spelveranderende superkrachten zoals een onkwetsbaar energieschild, ramboor, tijdstopbel en ja, een kickflip, naast vele, vele andere. Geef de strijd meer flair met een uitgebreide cosmetische editor met eindeloos veel verfwerk, alternatieve vlagontwerpen, stickers, lampen en meer gewaagde versieringen.

Profiteer van de vele toegankelijkheidsopties. Herbind de besturing, pas de kleuren van de HUD aan, verander de spelsnelheid en de moeilijkheidsgraad, en configureer zelfs elk wapen om automatisch doelen te vinden en te vuren. Waves of Steel streeft ernaar dat iedereen zich kan uitdrukken, terwijl je geniet van over-the-top destructieve marinegevechten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password