Burnout Paradise Remastered komt dit jaar naar Nintendo Switch

 Vandaag in de Nintendo Direct-livestream kondigden Electronic Arts en Nintendo aan dat Burnout Paradise Remastered dit jaar naar Nintendo Switch-consoles komt, zodat spelers overal en altijd ravage op de weg aan kunnen richten met ongekende snelheden.

Burnout Paradise Remastered wordt volledig geoptimaliseerd en verbeterd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, met inbegrip van touchbediening van de kaart voor eenvoudig navigeren. De game voert spelers terug naar de wereld van Paradise City om het asfalt uiteen te rijden in de ultieme race-ervaring. Dit kan online met vrienden of onderweg. Naast de originele basisgame kunnen spelers ook genieten van de acht add-ons die tijdens het Jaar van het Paradijs* zijn uitgebracht, waaronder de Big Surf Island-uitbreiding.

“We willen spelers meer keuze bieden door games te leveren waar ze van houden op de platformen waar ze op willen spelen”, zegt Steve Pointon, SVP, 3rd party content. “Burnout Paradise Remastered is een razendsnelle, spectaculaire ervaring voor een hele nieuwe generatie spelers op de Nintendo Switch, die binnenkort overal en altijd kunnen genieten van de spanning van een racegame in een open wereld.”

Burnout Paradise Remastered bevat de volledige originele game en alle extra DLC-pakketten die ooit zijn uitgebracht, inclusief het Cops and Robbers-pakket, Legendary Cars, Burnout Bikes en Big Surf Island, met nieuwe locaties, uitdagingen en voertuigen om te ontdekken. Laat auto’s vliegen, slippen en schrapen door de stad, en sloop vrienden online of bundel je krachten om honderden online uitdagingen te voltooien.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password