Bungie toont The Final Shape en meer tijdens de Destiny 2 Showcase op 22 augustus

Bungie organiseert op dinsdag 22 augustus de jaarlijkse Destiny 2 Showcase. Tijdens het online evenement worden meer details onthuld over de aankomende uitbreiding genaamd The Final Shape, Season 22, de volgende terugkerende raid en meer. De pre-show begint om 17.00 uur lokale tijd, gevolgd door de Showcase om 18.00 uur. Na de Showcase vindt er een live post-show plaats middels een roundtable-gesprek. Hierin gaat het over wat mensen kunnen verwachten in het komende jaar van Destiny. Bungie heeft een speciale trailer met reacties van spelers op het verhaal van Destiny uitgebracht om fans alvast te enthousiast te maken.

Exclusief embleem via Twitch Drops
Bungie heeft Twitch Drops ingeschakeld voor iedereen die op Twitch kijkt. Kijkers kunnen een exclusief embleem krijgen als ze in totaal 30 minuten kijken tussen het begin van de Showcase tot het einde van de post-show.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password