Bungie toont nieuwe uitbreiding ‘Lightfall’ tijdens Destiny 2 Showcase op 23 augustus

Op dinsdag 23 augustus vindt de Destiny 2 Showcase plaats op het officiële Twitch-kanaal van Bungie. Tijdens deze showcase onthult Bungie om 18:00 uur de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 genaamd Lightfall, een nieuw hoofdstuk in de Light en Darkness-saga. Daarnaast wordt er meer verteld over Season 18, de Arc 3.0 subclass-update en meer!

De pre-show begint op dinsdag 23 augustus om 17:00 uur. De main show start een uur later om 18:00 uur. Na de Showcase vindt er een live post-show plaats met onder andere enkele ontwikkelaars van Bungie.

Deze week heeft Bungie ook de eerste informatie over de Arc 3.0 subclass-update naar buiten gebracht, inclusief inspiraties voor het design en een overzicht van de nieuwe Aspects en Fragments. Daarnaast hebben ze ook meer details vrijgegeven over elke class en hun Super abilities, class abilities en melee abilities. Kijk volgende week de Showcase op 23 augustus voor meer informatie.

Momenteel is het de laatste week van Season of the Haunted. In de H.E.L.M. is er door Calus een bericht achtergelaten voor de spelers.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password