Bungie toont nieuwe Destiny 2-uitbreiding ‘Lightfall’, Season 18 en meer tijdens Destiny 2 Showcase

Vandaag, tijdens een speciaal Showcase-evenement, kondigde Bungie de eerste details aan voor Destiny 2: Lightfall, de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2, die op 28 februari 2023 lanceert. Lightfall is het voorlaatste hoofdstuk van Destiny 2’s Light and Darkness-saga en zet het epische verhaal voort dat al bijna tien jaar wordt verteld. Daarnaast onthulde Bungie een nieuwe samenwerking met Epic Games die Destiny 2 naar de Epic Games Store brengt en content van Destiny in twee Epic-games laat verschijnen: Fortnite en Fall Guys, evenals Fortnite-geïnspireerde ornament sets die in Destiny 2 verschijnen – de eerste keer dat originele Fortnite-personages in een andere videogame-serie zijn verschenen.

In Lightfall krijgen spelers te maken met Calus, de kwaadaardige voormalige keizer van de Cabal, die samen met de Pyramid-vloot is teruggekeerd naar ons zonnestelsel als een discipel van de Getuige – de kosmische nemesis die voor het eerst werd geïntroduceerd in Destiny 2: The Witch Queen. Met behulp van vaardigheden uit een gloednieuwe subklasse Strand, zullen Guardians een nieuwe bestemming verkennen – Neptune’s glanzende megastad Neomuna – die wordt aangevallen door Calus’ mysterieuze en dodelijke Shadow Legion.

Pre-orders voor Destiny 2: Lightfall zijn nu verkrijgbaar en iedereen die de Lightfall + Annual Pass-editie koopt, verdient meteen het Exotic Auto Rifle Quicksilver Storm, en meer.

Tijdens het Showcase-evenement van vandaag werd een samenwerking tussen Bungie en Epic Games aangekondigd. Vanaf vandaag is Destiny beschikbaar in de Epic Games Store en spelers die Destiny 2 voor 30 augustus om 10 uur Pacific claimen in de Epic Games Store, ontvangen ook gratis het Destiny 2: 30th Anniversary Event pack.

Als onderdeel van de samenwerking zal Destiny content zijn weg vinden naar twee Epic games: Fortnite en Fall Guys.

Fortnite-spelers kunnen hun personages aanpassen met nieuwe Outfits met de iconische Destiny-personages Commander Zavala, Ikora Rey en de Exo Stranger, en nieuwe Cosmetics met Destiny-thema, zoals Back Blings, Pickaxes en Sparrow Gliders. De Destiny- Cosmetics zijn later vandaag om 5 uur Pacific verkrijgbaar in de Fortnite Item Shop.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password