Bungie toont Neptunus in de nieuwste trailer van Destiny 2: Lightfall

Bungie laat spelers een glimp van Neptunes zien in de nieuwste trailer van Destiny 2: Lightfall. De trailer toont de pas ontdekte metropool Neomuna, die gevuld is met futuristische wolkenkrabbers en neonlichten. Spelers kunnen de nieuwe locatie verkennen zodra Lightfall lanceert op 28 februari.
De trailer laat de omvang van Calus’ invasie in Neomuna zien en toont Guardians die zich een weg door de stad banen met behulp van de nieuwe Darkness-subklasse genaamd Strand. Spelers maken daarnaast kennis met de verdedigers van Neomuna. Deze heten de ‘Cloud Striders’ en vragen de Guardians om hulp om hun volk tegen de aanval te beschermen.

Spelers werken in het huidige Destiny 2: Season of the Seraph aan het herstel van de Warmind genaamd Raputin. Dit doen ze om zich voor te bereiden om de komst van de Witness. Spelers kunnen nog tot het einde van het seizoen deelnemen aan Moments of Triumph, waarmee ze hun prestaties van het afgelopen jaar in Destiny 2 kunnen eren.

Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password