Bungie toont launchtrailer en brengt videodocumentaire uit van Destiny 2: Beyond Light

Bungie heeft vandaag de launchtrailer van Destiny 2: Beyond Light uitgebracht en geeft spelers een kijkje achter de schermen in een speciale behind-the-scenes-videodocumentaire.

Bereid je voor op de toekomst
In de launchtrailer van Destiny 2: Beyond Light wordt het nieuwe hoofdstuk van Destiny 2 getoond. Naarmate de macht van de Darkness toeneemt, wordt alles wat de spelers dachten te weten in twijfel getrokken. Guardians kunnen Stasis gebruiken terwijl ze Europa verkennen en de mysteries ontdekken die verborgen liggen op deze mysterieuze onontdekte bestemming. Het Destiny 2-universum zal nooit meer hetzelfde zijn.
Kijkje achter de schermen
Bungie bracht eerder deze week een visuele documentaire uit die zich verdiept in de ontwikkeling van Destiny 2: Beyond Light. Hierdoor krijgen spelers een kijkje achter de schermen en kunnen ze meer te weten te komen over Stasis, het game-design en meer.

Destiny 2: Beyond Light komt uit op 10 november.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password