Bungie toont gameplay-trailer van Destiny 2: Lightfall tijdens The Game Awards 2022

Bungie toonde tijdens The Game Awards 2022 een gameplay-trailer van Destiny 2: Lightfall.  De trailer laat de gloednieuwe subklasse Strand, de neonverlichte Neptuniaanse metropool Neomuna en meer zien. De uitbreiding lanceert op 28 februari 2023.

Destiny 2 was bij The Game Awards 2022 genomineerd voor Best Ongoing Game en Best Community Support. Bungie streeft ernaar om haar community de beste doorlopende ervaring en ondersteuning te bieden.

Eerder deze week startte Destiny 2 met Season of the Seraph. Hiermee brachten ze nieuwe seizoensactiviteiten, Crucible-updates, wekelijkse missies die leiden tot een nieuw Exotic-wapen en meer. Ook begon deze week de Moments of Triumph-viering. Guardians eren met deze viering gezamenlijk hun prestaties van het afgelopen jaar en bereiden zich voor op de lancering van Destiny 2: Lightfall.

Destiny 2: Lightfall is vanaf 28 februari 2023 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via de Epic Games Store en Steam.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password