Bungie lanceert nieuwe ViDoc over Destiny 2: Lightfall

Bungie geeft spelers in een nieuwe ViDoc een voorproefje van Destiny 2: Lightfall. De beelden tonen veel van de functies in Lightfall, de omgeving van Neomuna, de nieuwe Strand-subklasse, nieuwe wapens en gear, een blik op Season of the Defiance en meer. Ook kondigt de ontwikkelaar een nieuwe samenwerking met Steelseries aan.

Destiny x Steelseries
Destiny en SteelSeries slaan wederom de handen ineen met nieuwe game-accessoires van Lightfall geïnspireerd op de kunstthema’s van de neonstad Neomuna. De nieuwe collectie bevat de Arctis 7+ Headset, Aerox 5 Wireless Gaming Mouse, QcK Prism XL Mousepad en KontrolFreek Thumbsticks. Klanten die de collectie kopen ontvangen exclusieve in-game-cosmetica voor Destiny 2.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password