Bungie lanceert nieuwe dungeon in Destiny 2 genaamd Spire of the Watcher

Bungie lanceert vandaag een nieuwe dungeon in Destiny 2 genaamd Spire of the Watcher. Spelers infiltreren in fireteams van drie spelers een faciliteit op Mars om te helpen om de Warmind Rasputin te herstellen.

Spelers kunnen vier Legendary-wapens, een nieuwe armor-set en de nieuwe Exotic-boog Hierarchy of Needs verdienen. Ook kunnen ze een nieuwe Seal en titel genaamd WANTED vrijspelen. Spelers die de Seal voltooien krijgen de mogelijkheid om de WANTED-speld te kopen via Bungie Rewards.

Spelers die vandaag de Spire of the Watcher willen infiltreren kunnen The Witch Queen Digital Deluxe Edition of The Witch Queen Dungeon Key kopen voor 2000 Silver. Deze aankoop bevat ook toegang tot Duality, de eerste Year-5 dungeon. In het huidige seizoen, Season of the Seraph, helpen Guardians de Warmind te herbouwen ter voorbereiding op Destiny 2: Lightfall.

Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari 2023. Spire of the Watcher is nu speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via de Epic Games Store en Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password