Bulletstorm VR komt op 14 december naar PSVR2, Meta Quest 2 en Steam VR

People Can Fly en Incuvo hebben vandaag onthuld dat Bulletstorm VR op 14 december naar PSVR2, Meta Quest 2 en Steam VR komt. Pre-orders zijn nu beschikbaar op PSVR2 en Meta Quest, met een exclusieve tijdelijke korting van 10%.

Om meer te zien van Bulletstorm VR in actie, heeft People Can Fly zojuist een geheel nieuwe trailer uitgebracht als onderdeel van Gamescom 2023’s Opening Night Live, waarin een aantal geheel nieuwe content wordt getoond. Bekijk hieronder de meest meeslepende manier om de hectische ravage van Bulletstorm te ervaren.
Bulletstorm VR zet spelers in de schoenen van voormalig Dead Echo Squad Leader Grayson Hunt, terwijl hij zich een weg vecht door de verlaten vakantieplaneet Stygia in glorieuze VR! Ga op een komische, ultragewelddadige reis terwijl Grayson en zijn bemanning proberen te overleven en wraak proberen te nemen op de corrupte generaal Sarrano.

Gebruik alles van je Flailgun tot de iconische energielijn van Bulletstorm om creatieve slachtpartijen aan te richten op je vijanden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen vuurgevechten en gevechten met afstandsbedieningen, waaronder nu ook het dragen van twee wapens, om een reeks unieke Skillshots op je tegenstanders uit te voeren en zo extra ervaring te verdienen en je vaardigheden een boost te geven. Deze variëren van het schoppen van een vijand in een cactus tot het spietsen van een vijand op betonijzer tot het schieten van een vijand in zijn lies. In Bulletstorm VR is alles een wapen en je wordt aangemoedigd om zo creatief mogelijk te zijn bij het verzamelen van je dodental!

“Bulletstorm is een van onze meest dierbare eigendommen en het blijft mensen meer dan twaalf jaar na de eerste release bekoren,” zegt Bartosz Kmita, Chief Creative Director van People Can Fly. “Bulletstorm VR biedt de ultieme manier om de game te ervaren met een volledig meeslepende presentatie en motion-controls om je de ultieme badass ruimtepiraat te laten voelen!”

“We zijn grote fans van Bulletstorm en dromen er al lang van hoe geweldig het zou zijn om Skulls vast te binden en Creeps neer te schieten in VR, dus dit is een perfecte match voor onze VR-expertise,” zegt Radomir Kucharski, Vice-President van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor Producten bij Incuvo.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password