Brutale sandbox Winter Survival Demo nu uit, Early Access lancering op 28 februari 2024

Winter Survival, de verhaalgedreven sandbox survivalgame van DRAGO entertainment, gaat de strijd aan met extreme elementen en woeste wilde dieren in een nieuwe demo die vandaag beschikbaar is voor Steam Next Fest in aanloop naar de Early Access-lancering op woensdag 28 februari 2024.

Nadat een gemene beer een groep vrienden uit elkaar heeft gedreven, moet je onder de meest barre omstandigheden zien te overleven in een winterse woestenij.
Overwin de bittere bijtende wind en meedogenloze sneeuw en gebruik al je kracht om een schuilplaats te vinden tegen de ontmoedigende elementen.

Verzamel voedsel en water terwijl je angstaanjagende roofdieren vermijdt, zoals roedels bloeddorstige wolven of een beer met een litteken. Als al het andere faalt, jaag je hongerige wilde dieren weg met geïmproviseerde speren of houd je ze op afstand met sterke schuilplaatsen.
Houd je warm in temperaturen onder het vriespunt en behoud je mentale vastberadenheid. Houd je geest gezond in benarde situaties, anders kan de veroorzaakte stress spookverschijningen en nachtmerrieachtige hallucinaties veroorzaken.

Early access biedt drie verschillende speltypen. In het speltype Story leren overlevenden de geheimen van een verlaten stad terwijl ze proberen terug te keren in de maatschappij.
Het speltype Endless daagt survivalaars uit om het zo lang mogelijk uit te houden in de strenge winter, terwijl het speltype Coldwave buitenmensen op de proef stelt met intense en escalerende uitdagingen.

Krijg de mechanica van het craften, vangen en vechten onder de knie in de nieuwe demo. Repareer mijnkarren, richt een basis op en besluip prooien.
Een demo voor Winter Survival is nu beschikbaar om uit te proberen ter ere van Steam Next Fest, gevolgd door de Steam Early Access lancering op woensdag 28 februari 2024.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password