Brothers: a Tale of two Sons Remake lanceert vandaag

De toonaangevende uitgever van videogames 505 Games en ontwikkelaar Avantgarden kondigen met trots de lancering aan van Brothers: A Tale Of Two Sons Remake, een met liefde gemaakte hervertelling van de meervoudig bekroonde klassieker uit 2013.

Om dit te vieren geeft 505 Games de eerste zeven dagen 20% korting op de lancering van Brothers: A Tale Of Two Sons Remake. Daarnaast zijn er nog meer kortingen beschikbaar voor bezitters van de originele game op geselecteerde platforms.

Brothers: A Tale Of Two Sons Remake de opmerkelijke, hartverscheurende reis van de broers Naia en Naiee op een zoektocht om het leven van hun stervende vader te redden. Gebouwd op de Unreal Engine 5, is elke stap van de reis van de broers nauwgezet vanaf de grond opnieuw opgebouwd voor het meest meeslepende verhaal mogelijk, terwijl het trouw blijft aan de originele game. Als extra bonus wordt de klassieke singleplayer-ervaring nu ook aangevuld met lokale co-op, zodat vrienden elk de acties van een broer kunnen besturen.

The Brothers: A Tale Of Two Sons Remake is vandaag (28 februari 2024) verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox X|S en PC Steam, de Epic Game Store en GOG.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password