Brothers: A Tale of two Sons Remake – Geliefd Indie herboren voor een nieuwe generatie

De toonaangevende uitgever van videogames 505 Games en ontwikkelaar Avantgarden kondigen met trots Brothers: A Tale Of Two Sons Remake aan, een met liefde gemaakte hervertelling van de meervoudig bekroonde klassieker uit 2013.

Brothers: A Tale Of Two Sons Remake een waarheidsgetrouwe hervertelling van de opmerkelijke, hartverscheurende reis van de broers Naia en Naiee tijdens hun zoektocht om het leven van hun stervende vader te redden. Gebouwd op de Unreal Engine 5, is elke stap van de reis van de broers nauwgezet vanaf de grond opnieuw opgebouwd voor het meest meeslepende verhaal mogelijk, terwijl het trouw blijft aan de originele game. Als extra bonus wordt de klassieke singleplayer-ervaring nu ook aangevuld met lokale co-op, zodat vrienden elk de acties van een broer kunnen besturen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password