Brothers: A Tale of Two Sons, het onafhankelijke meesterwerk van 2013 is terug op de nieuwste generatie consoles

Uitgever 505 Games en ontwikkelstudio Avantgarden kondigen met trots Brothers: A Tale of Two Sons Remake aan, een nieuwe-generatieversie van de iconische, bekroonde game uit 2013.

Ondersteund door Josef Fares, de iconische figuur achter de originele game, dompelt Brothers: A Tale of Two Sons Remake spelers (opnieuw) onder in het ontroerende avontuur van Naia en Naiee. Het verhaal van deze twee broers, die op pad gaan om hun stervende vader te redden, wordt uitvergroot in deze Unreal Engine 5-versie. Elke fase van het avontuur is ontworpen om zo meeslepend mogelijk te zijn, terwijl het trouw blijft aan het bronmateriaal. Deze nieuwe versie zal worden uitgerust met een coöperatieve functie, waardoor degenen die de ervaring solo hebben voltooid een nieuwe manier van spelen kunnen ontdekken.

“Het is een voorrecht om Brothers een nieuw leven te zien krijgen,” zegt Josef Fares, de maker van het originele spel. “De ontwikkelaars bij Avantgarden hebben een buitengewone prestatie geleverd door dit spel opnieuw tot leven te brengen voor een nieuwe generatie gamers.

Brothers: A Tale of Two Sons, winnaar van prestigieuze prijzen waaronder Innovation bij de BAFTA’s, Downloadable Game of the Year bij de D.I.C.E. Awards en Best Xbox Game bij de Video Game Awards, wordt door velen beschouwd als een van de meest invloedrijke games van het afgelopen decennium.

Brothers: A Tale of Two Sons Remake is op 28 februari 2024 verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC via Steam, de Epic Games Store en GOG.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password