Breng ze thuis: Crewtrailer voor historische RTS Last Train Home

Wat drijft iemand om door te gaan in een penibele situatie? Die vraag moet je beantwoorden in het grimmige realtime strategiespel Last Train Home. Het bevel voeren over je broeders en zusters van het Tsjechoslowaakse Legioen draait niet alleen om hen naar de strijd leiden of de koers van je trein uitstippelen. Zorgen dat ze voedsel en onderdak hebben is nog maar het begin. Het gaat er ook om hun mentale welzijn te behouden en het vuur van de hoop aan te wakkeren. Hoop dat ze uiteindelijk naar huis zullen terugkeren en de ontberingen zullen doorstaan.

In de nieuwste Crew Management Trailer draait het om je medesoldaten. Je uiteindelijke doel is om ze veilig thuis te brengen. Maar wees voorbereid op de harde realiteit dat het misschien niet mogelijk is om iedereen terug te brengen. Tijdens deze uitdagende reis kom je voor moeilijke beslissingen te staan waarbij het onderscheid tussen goed en kwaad niet eenvoudig is.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password