Breek neuzenen harten als een schoolmeisje in Detained: Too Good For School op PC in 2024

Detained: Too Good for School, de verhalende beat em’ up van ontwikkelaar O.T.K Games en uitgever Thermite Games, vecht voor wraak in 2024 op Steam voor PC.

Leid een grimmig schoolmeisje door de wrede straten van Swinster City en wreek de dood van haar broer. Ruim de straten op of word volksvijand nummer één terwijl je het opneemt tegen hordes hooligans met een snel en hard vechtsysteem met meer dan 90 upgradebare vaardigheden. Volg overdag lessen en train in sportscholen, en neem ’s avonds deeltijdbaantjes aan voor sidequests en extra geld. Ga op zoek naar een strijdlustige metgezel met acht romantische partneropties en ervaar een vertakkend verhaal met meer dan een dozijn eindes.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password