Breath of the Wild verslaat Ocarina of Time

Eerder deze week heeft Breath of the Wild een decennia oud record verbroken. Er zijn meer dan 1,25 miljoen exemplaren verkocht van deze The Legend of Zelda-game, waardoor die Ocarina of Time van de troon heeft gestoten.

Ocarina of Time dat uitkwam in 1998 heeft lang de titel van bestverkochte 3D Zelda-game ooit in Japan mogen dragen. Tot nu, dan. Breath of the Wild blijft het goed doen en er lijkt nog geen einde te komen aan de verkopen. Wereldwijd is de game al meer dan 10 miljoen keer over de (digitale) toonbank gegaan in de anderhalf jaar dat deze uit is.

Of Breath of the Wild het record net zo lang in handen gaat houden als Ocarina of Time heeft gedaan, zullen we in de komende twintig jaar te weten komen. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is beschikbaar voor Nintendo Switch en Wii U.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password