Brawlhalla introduceert Battle Pass

Brawlhalla krijgt binnenkort voor het eerst ooit een Battle Pass. Het eerste seizoen van de Battle Pass duurt 12 weken en stuurt de Legends naar Demon Island, een donkere provincie vol met gratis en premium content die spelers kunnen vrijspelen.

 

Demon Island is de doorgang naar het demonenrijk en een slagveld waar dag en nacht samen bestaan. Valhalla Legend Hattori, de Demon Bride, voelt zich thuis in deze schrijnende landen waarin zij haar ultieme vorm aanneemt. Spelers navigeren door Demon Island door progressie te boeken in de Battle Pass die bestaat uit maar liefst 85 tiers, met als einddoel Hattori’s Epic Skin op tier 85.

Spelers doorlopen de Battle Pass van het eerste seizoen door edelstenen te verdienen in algemene, dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Elke speler krijgt één dagelijkse uitdaging per dag met de mogelijkheid om drie dagelijkse missies tegelijk op te slaan. Nieuwe wekelijkse missies worden elke week toegevoegd en verlopen pas aan het einde van het seizoen.

De gratis Battle Pass is beschikbaar voor alle spelers en bestaat uit beloningen zoals avatars en wapenskins. Met de Gold Battle Pass krijgen spelers de mogelijkheid om premium loot en accessoires te verdienen. Daarnaast zijn er voor spelers met de Gold Battle Pass extra wekelijkse uitdagingen beschikbaar.

Brawlhalla is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password