Box art van Death Stranding onthuld

De box art van Death Stranding is onthuld tijdens San Diego Comic-Con.

Ontwikkelaar Hideo Kojima onthulde de box art tijdens een panel op Comic-Con. Er werd zowel art getoond van de standaard versie als van de steelbook, die bij speciale edities van het spel wordt geleverd. Beide versies hebben hoofdpersonage Sam Bridges, gespeeld door Norman Reedus, op de cover.

Tijdens Comic-Con was ook regisseur Nicolas Winding Refn, die een rol heeft in Death Stranding, aanwezig. Hij speelt een personage genaamd Heartman in de game. Kojima legde uit dat Hearthman een “uniek” hart heeft dat elke 21 minuten stopt. Vervolgens is het personage drie minuten dood, en spendeert hij die tijd ‘aan de andere kant’ om zo zijn familie te vinden.

In Death Stranding moet Sam Bridges een getransformeerde wereld trotseren. Bridges draagt de overblijfselen van de toekomst en moet de gebroken wereld herenigen. Andere acteurs en actrices zijn onder andere Mads Mikkelsen, Léa Seydoux en Troy Baker. De game komt op 8 november uit op PlayStation 4.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password